• Alleen online
Schepje en Hark
Schepje en Hark
Schepje en Hark
Schepje en Hark
Schepje en Hark
Schepje en Hark

Schepje en Hark

500 op voorraad
1420297
€ 1,25

  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ontdek eindeloos speelplezier met de Androni Zandspeelset - Kleurrijk en Duurzaam voor Strand- en Zandbakpret!

Laat de creativiteit van je kinderen bloeien met de Androni Zandspeelset, bestaande uit een speelgoed schepje en harkje in diverse, frisse kleuren! Deze set is het perfecte speelgoed voor urenlang speelplezier in de zandbak of op het strand. Met een stevige kunststof constructie en vrolijke kleuren is deze zandspeelset een must-have voor elk avontuurlijk kind.

Met het Androni schepje en harkje kunnen kinderen zich helemaal uitleven in de zandbak of op het strand. Laat ze zandkastelen bouwen, geheime tunnels graven en creatieve vormen creëren. Deze set stimuleert fantasierijk spel en moedigt kinderen aan om actief bezig te zijn in de buitenlucht.

De zandspeelset is uitgevoerd in diverse, frisse kleuren die de aandacht van kinderen meteen zullen trekken. Het vrolijke ontwerp maakt de set aantrekkelijk en leuk om mee te spelen. Bovendien bevordert de set de hand-oogcoördinatie en fijne motorische vaardigheden van kinderen.

De Androni Zandspeelset is gemaakt van hoogwaardig kunststof dat duurzaam en weerbestendig is. Het is bestand tegen intensief speelplezier en kan gemakkelijk worden schoongemaakt na gebruik. Deze stevige constructie zorgt ervoor dat de set lang meegaat en keer op keer weer gebruikt kan worden.

Of het nu op het strand, in de zandbak, in de tuin of op vakantie is, de Androni Zandspeelset is veelzijdig en geschikt voor allerlei avonturen. Het is ook een geweldig speelgoed om mee te nemen naar de kinderopvang, BSO of speelafspraakjes. Deze set zorgt altijd voor eindeloos speelplezier.

De Androni Zandspeelset wordt verkocht per stuk en wordt geleverd in verschillende kleuren en uitvoeringen. Hierdoor is elke set uniek en kunnen kinderen genieten van verschillende kleuren tijdens het spelen. De set is ook verkrijgbaar tegen een betaalbare prijs, waardoor het een geweldige keuze is als cadeau of beloning.

Afmeting: lengte schepje 18 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 1 jaar
Afmetingen
lengte schepje 18 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8000796043108
500 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst