• -10%
  • Pakket
Badeend Smiley 6 Stuks
Badeend Smiley 6 Stuks

Badeend Smiley 6 Stuks

327 op voorraad
LG-Imports
LG9385-6
€ 2,51 € 2,79 -10%

Dit pakket bevat

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ontdek een wereld van badplezier met onze vrolijke en levendige bundel van 6 gele kunststof badeendjes met een lachgezicht! Deze schattige en kleurrijke badeendjes zijn niet alleen een geweldige aanvulling op het badtijdritueel van je kinderen, maar ze zorgen ook voor een lach op hun gezichtjes met hun vrolijke piepgeluid.

Deze badeendjes zijn vervaardigd van hoogwaardig kunststof en stralen een zomerse sfeer uit dankzij hun opvallende gele kleur. Het lachgezicht van elk eendje voegt een speelse en blije touch toe, waardoor ze onweerstaanbaar worden voor kinderen van alle leeftijden.

Wat deze badeendjes echt bijzonder maakt, is het vrolijke piepgeluid dat ze maken. Wanneer je kindje erop drukt, wordt er een grappig en opbeurend geluidje afgespeeld, wat het badtijdspel nog leuker maakt. Dit interactieve element betekent eindeloos plezier en lachen terwijl ze de eendjes indrukken en ermee spelen in het water.

Met een handzaam formaat van ongeveer 4 cm zijn deze gele kunststof badeendjes niet alleen geschikt voor het bad, maar ook voor andere toepassingen. Je kunt ze gebruiken als charmante decoratie in de badkamer, als schattige cadeautjes voor verjaardagen, geboortes of andere feestelijke gelegenheden.

Of je nu iets te vieren hebt, op zoek bent naar een attent zakelijk geschenk of gewoon een vriend wilt verrassen, deze set badeendjes past perfect. Ze zijn een geweldige manier om het badplezier van kinderen te vergroten en tegelijkertijd voor een glimlach te zorgen.

Bestel vandaag nog deze bundel van 6 stuks gele kunststof badeendjes met lachgezicht en maak badtijd nog vrolijker, leuker en relaxter voor je kleintjes!

Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu.
Meer badeendjes vind je hier.

Afmetingen: 4cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
4cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Geel
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8740236588157
327 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst