• -10%
Badeend Wilde Dieren
Badeend Wilde Dieren
Badeend Wilde Dieren
Badeend Wilde Dieren

Badeend Wilde Dieren

61 op voorraad
LG-Imports
LG9717
€ 1,13 € 1,25 -10%

  • Bekijk meer van Wilde dieren thema
  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Met deze schattige badeendjes in het thema van wilde dieren wordt badderen nog leuker! Deze badeendjes zijn niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook nog eens educatief. Door de verschillende uitvoeringen van de wilde dieren kunnen kinderen hun kennis over de dierenwereld vergroten terwijl ze genieten van hun bad.

De badeendjes zijn gemaakt van zacht en veilig materiaal, speciaal ontworpen voor kinderen. Ze drijven op het wateroppervlak en hebben een perfect formaat om vast te houden voor kleine handjes. De vrolijke uitstraling van de badeendjes zorgt voor veel plezier tijdens het badderen.

Deze badeendjes zijn een perfect cadeau voor kinderen en kunnen ook dienen als leuke decoratie voor de badkamer. De vier verschillende uitvoeringen van de wilde dieren zorgen ervoor dat elke baddertijd een verrassing wordt. Welke zal je kindje krijgen? Een leeuw, aap, zebra of olifant? Het wordt elke keer weer spannend!

De badeendjes in het thema van wilde dieren zijn niet alleen geschikt voor thuis, maar ook voor op vakantie of naar het zwembad. Ze zorgen voor eindeloos speelplezier in het water en stimuleren de fantasie en creativiteit van kinderen.

In het kort, deze leuke badeendjes in het thema van wilde dieren zijn een geweldige toevoeging aan elke badtijd. Ze zijn veilig, educatief, en zorgen voor veel speelplezier. Bestel ze nu en maak van elke baddertijd een feestje! Let op: de uitvoeringen worden willekeurig geleverd, dus het blijft een verrassing welke je krijgt.

Bij ons vindt je de leukste, gaafste en raarste badeendjes die er zijn. Heb je wat te vieren, zoek je een leuk zakelijk geschenk of zomaar een leuk presentje voor een vriend het kan allemaal. Kinderen vinden het heerlijk om in bad te gaan, en het is nog leuker met een Badeend.
Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu.
Meer producten met als thema Wilde dieren vind u hier.

Prijs per stuk en verschillende uitvoeringen worden door elkaar geleverd.
Afmeting: 5 x 5cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 5 jaar
Afmetingen
5 x 5cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Thema
Dieren
EAN code:
5413247097170
61 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst