• -10%
Badeend Gamer
Badeend Gamer
Badeend Gamer
Badeend Gamer

Badeend Gamer

242 op voorraad
LG-Imports
LG9721
€ 1,13 € 1,25 -10%

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben jij een fan van de populaire game Minecraft en houd je van badderen? Dan is deze gamer badeend iets voor jou! Dit badeendje lijkt rechtstreeks uit de game te komen en zorgt voor extra plezier in bad. Dit Minecraft badeendje is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren en wordt willekeurig geleverd. Of je nu een gele of blauwe wilt, je zult zeker genieten van dit gamer badeendje in bad!

Het gamer badeendje heeft een leuk en uniek ontwerp dat de aandacht van alle Minecraft-fans zal trekken. Het is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is speciaal ontworpen om mee te spelen in het water. Dit badeendje is niet alleen leuk om te spelen, maar kan ook worden gebruikt als decoratie in de badkamer of op het bureau.

Dit gamer badeendje is een geweldig cadeau voor elke Minecraft-fan. Het is perfect om te geven als verjaardagscadeau of als een leuk geschenk tijdens de feestdagen. Het is ook leuk om te verzamelen, dus als je een fan bent van badeendjes en Minecraft, dan mag deze gamer badeend niet ontbreken in jouw collectie!

In tegenstelling tot andere badeendjes, maakt dit gamer badeendje geen geluid. Zo kun je in alle rust genieten van je Minecraft baddertijd zonder dat je ouders of huisgenoten worden gestoord. Bestel nu dit unieke Minecraft gamer badeendje en maak jouw badtijd extra speciaal!

Bij ons vindt je de leukste, gaafste en raarste badeendjes die er zijn. Heb je wat te vieren, zoek je een leuk zakelijk geschenk of zomaar een leuk presentje voor een vriend het kan allemaal. Kinderen vinden het heerlijk om in bad te gaan, en het is nog leuker met een Badeend.
Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu.

Prijs per stuk en verschillende uitvoeringen worden door elkaar geleverd.

Afmeting: 5,2 x 5,5m

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 5 jaar
Afmetingen
5,2 x 5,5m
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
EAN code:
5413247097217
242 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst