• -10%
Metalen Jojo Lachgezicht
Metalen Jojo Lachgezicht

Metalen Jojo Lachgezicht

266 op voorraad
LG-Imports
LG4345
€ 0,77 € 0,85 -10%

Meer uit de serie

  • Bekijk meer van Lachgezicht
  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Lachgezicht Jojo: Speelplezier met een Glimlach!

Wil je wat vrolijkheid en plezier toevoegen aan je dag? Onze Lachgezicht Jojo is precies wat je nodig hebt! Deze hippe jojo met een lachgezicht is niet alleen een klassiek speelgoed, maar ook een geweldige manier om een glimlach op je gezicht te toveren.

Eindeloos Speelplezier: Met onze Lachgezicht Jojo kun je urenlang speelplezier beleven. Doe het koord om je vinger, laat de jojo naar beneden vallen en laat hem dan met behendigheid weer omhoog rollen. Het is een uitdaging om te zien hoe lang je de jojo kunt laten draaien en trucjes kunt doen.

Hoogwaardige Kwaliteit: Onze jojo is gemaakt van duurzaam metaal, wat zorgt voor een soepele en stabiele rotatie. Dit betekent dat je keer op keer kunt genieten van een betrouwbare en leuke speelervaring.

Perfect voor Alle Leeftijden: Of je nu jong of oud bent, de Lachgezicht Jojo is geschikt voor iedereen. Het is een geweldige manier om je fijne motoriek te verbeteren, je concentratie te vergroten en gewoon plezier te hebben.

Veelzijdig en Feestelijk: Deze jojo is perfect voor allerlei gelegenheden. Het is een geweldig uitdeelcadeautje op kinderfeestjes met een Lachgezicht thema, een leuke toevoeging aan kinderopvang of BSO, en zelfs een charmant aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu.

Speel Thuis of Onderweg: Of je nu thuis bent of bij vriendjes op bezoek, de Lachgezicht Jojo is altijd een hit. Neem hem mee in je tas of broekzak, zodat je altijd kunt genieten van spontaan speelplezier.

Kortom, onze Lachgezicht Jojo is een geweldige manier om te ontspannen, te lachen en te spelen. Voeg deze kleurrijke jojo toe aan je speelgoedcollectie en beleef plezier met een glimlach!

Afmeting: diameter 5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
Ø 5 cm
Materiaal
Metaal
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Lachgezicht
EAN code:
5413247043450
266 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst