Placemat Kind Neushoorn
Placemat Kind Neushoorn

Placemat Kind Neushoorn

Niet op voorraad
Base Toys
BK2584A
€ 0,99

Meer uit de serie


  • Bekijk meer van Wilde dieren thema
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Als er bij jou thuis veel geknoeid wordt tijdens de maaltijden of knutselsessies, dan zijn deze placemats met een neushoornprint de perfecte oplossing om je tafel schoon en netjes te houden. Deze placemats zijn niet alleen praktisch, maar voegen ook een speels en kleurrijk element toe aan je eettafel.

De placemats zijn voorzien van een leuke print van een neushoorn, wat ze aantrekkelijk maakt voor zowel kinderen als volwassenen. De print voegt een vrolijke sfeer toe aan elke maaltijd of knutselsessie, waardoor ze niet alleen functioneel zijn maar ook een leuke toevoeging aan je tafeldecoratie.

Een van de belangrijkste voordelen van deze placemats is hun vermogen om je tafel effectief te beschermen tegen viezigheid en morsen. Of het nu gaat om gemorst eten, geknoeide verf of lijm, deze placemats vangen alles op en zorgen ervoor dat je tafel schoon blijft.

Bovendien zijn ze eenvoudig schoon te maken. Je kunt ze afvegen met een vochtige doek of zelfs onder de kraan afspoelen als dat nodig is. Dit maakt ze zeer onderhoudsvriendelijk en herbruikbaar, wat geld en het milieu bespaart.

Dus, als je op zoek bent naar een handige manier om je tafel schoon te houden en tegelijkertijd wat plezier toe te voegen aan maaltijden en knutselprojecten, zijn deze placemats met neushoornprint de ideale keuze voor jouw huis. Voorkom rommel en geniet van stressvrije maaltijden en creatieve sessies met deze praktische en leuke placemats.

Afmeting: 43.5 x 28.5cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 1 jaar
Afmetingen
43.5 x 28.5cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Blauw
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8720573295536

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst