Placemat Kind Giraffe
Placemat Kind Giraffe

Placemat Kind Giraffe

Niet op voorraad
Base Toys
BK2584B
€ 0,99

Meer uit de serie


  • Bekijk meer van Wilde dieren thema
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben jij ook de ouder van een kleintje dat graag aan tafel knoeit en knutselt? Dan weet je hoe lastig het kan zijn om je tafel schoon en netjes te houden. Gelukkig hebben wij de perfecte oplossing voor jou: onze placemats met een print van een Giraffe!

Onze Giraffe placemats zijn niet alleen stijlvol en leuk om naar te kijken, maar beschermen ook je tafel tegen vlekken, viezigheid en krassen. Of het nu gaat om het morsen van eten of het knoeien met verf en lijm tijdens het knutselen, deze placemats bieden een uitstekende bescherming voor je tafel.

Bovendien zijn onze placemats eenvoudig schoon te maken. Je kunt ze gewoon afnemen met een vochtige doek of ze zelfs in de vaatwasser doen als dat nodig is. Zo hoef je je nooit meer zorgen te maken over het schoonhouden van je tafel.

Onze Giraffe placemats zijn niet alleen perfect voor gezinnen met kinderen, maar ook voor feestjes en bijeenkomsten met vrienden en familie. De leuke en stijlvolle print voegt een speels element toe aan elke tafelsetting en geeft een extra touch aan je interieur.

Kortom, als je op zoek bent naar een praktische en leuke manier om je tafel schoon te houden, dan zijn onze Giraffe placemats de ideale oplossing. Bestel vandaag nog en geniet van een schone en mooie tafel tijdens elke maaltijd of knutselsessie!

Afmeting: 43.5 x 28.5cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 1 jaar
Afmetingen
43.5 x 28.5cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Wit
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8720573295536

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst