• Alleen online
Neon Geel Springtouw, 5m
Neon Geel Springtouw, 5m

Neon Geel Springtouw, 5m

Niet op voorraad
John Toy
JT29239C
€ 3,95

Meer uit de serie


  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Met het neon gele springtouw van 5 meter lang haal je urenlang springplezier in huis! Dit kleurrijke springtouw is perfect voor kinderen (en volwassenen) die graag actief bezig zijn en willen genieten van een leuke en gezonde activiteit.

Met een lengte van 5 meter biedt dit springtouw voldoende ruimte om met meerdere personen tegelijk te springen. Nodig je vrienden, familie of klasgenoten uit en organiseer een spannende springtouwwedstrijd! Samen springen bevordert niet alleen de fysieke conditie, maar ook het samenspel en de teamgeest.

Het neon gele springtouw is gemaakt van duurzaam materiaal dat lang meegaat, zelfs bij intensief gebruik. Het heeft een stevige constructie en is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Of je nu in de tuin, op het schoolplein of in de sportschool bent, dit springtouw is altijd klaar voor een energieke springworkout.

De opvallende neon gele kleur zorgt ervoor dat het springtouw goed zichtbaar is, zelfs in het donker. Het voegt een vleugje speelsheid en vrolijkheid toe aan je activiteiten. Bovendien helpt het springen met dit touw bij het verbeteren van de coördinatie, balans en uithoudingsvermogen.

Of je nu een beginner bent die wil leren touwspringen of een ervaren springer die zijn vaardigheden wil verbeteren, dit neon gele springtouw is de ideale keuze. Het is gemakkelijk in gebruik en de perfecte maat voor zowel kinderen als volwassenen.

Bestel vandaag nog het neon gele springtouw van 5 meter lang en beleef eindeloos springplezier! Spring alleen of met vrienden, verbeter je conditie en geniet van actieve en gezonde momenten.

Afmeting: 5 meter

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 4 jaar
Afmetingen
lengte 5 meter
Materiaal
Kunststof
Kleur
Geel
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8711866292394

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst