Handraket Foam
Handraket Foam
Handraket Foam
Handraket Foam

Handraket Foam

500 op voorraad
7210290
€ 1,89

  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ontdek nu de ultieme speelplezier met deze handraket van foam! Met deze fantastische handraket beleef je de leukste avonturen en spannende spelletjes met je vriendjes en vriendinnetjes. Gooi de raket door de lucht en zie hoe hij met een indrukwekkende snelheid en stabiliteit zijn weg vindt. Laat je vriendjes hem vangen of organiseer een geweldig spel van vangbal met deze coole handraket.

Maar dat is nog niet alles! Deze handraket is niet alleen geschikt voor landavonturen, maar ook voor waterpret. Neem hem mee naar het zwembad of het strand en gooi de raket over in het water. Het speciale foam materiaal zorgt ervoor dat hij blijft drijven, zodat je hem gemakkelijk kunt terughalen. Geniet van eindeloos speelplezier, zowel op het land als in het water!

Deze handraket is niet alleen ontzettend leuk, maar ook nog eens veilig en duurzaam. Het foam materiaal is zacht en stootvast, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over eventuele ongelukjes tijdens het spelen. Het is een geweldig cadeau-idee voor verjaardagen, vakanties of gewoon als verrassing voor de kids.

Dus waar wacht je nog op? Breng wat extra plezier in het leven van je kinderen met deze handraket van foam. De mogelijkheden zijn eindeloos - organiseer wedstrijdjes, verbeter je werptechnieken, en maak fantastische herinneringen met je vrienden. Bestel vandaag nog en maak van elke dag een avontuur met deze geweldige handraket!

Afmeting: lengte 17,5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte 17,5 cm
Materiaal
Foam
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8718012034914
500 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst