Reisspel Sterhalma
Reisspel Sterhalma

Reisspel Sterhalma

Niet op voorraad
Base Toys
BK2203A
€ 2,25

Meer uit de serie


  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Reisspel Sterhalma is het perfecte reisspel voor mensen die houden van bordspellen en op zoek zijn naar een compact en draagbaar spel. Het spel is opvouwbaar en gemakkelijk mee te nemen, zodat je altijd en overal kunt spelen. Het doel van het spel is om alle pionnen uit je eigen gebied zo snel mogelijk naar de overkant van het bord te krijgen.

Het spel is geschikt voor zowel jong als oud en kan gespeeld worden met 2 tot 6 spelers. Het is een uitdagend en spannend spel waarbij strategisch denken en slimme zetten nodig zijn om te winnen. De pionnen bewegen zich diagonaal over het bord en kunnen andere pionnen slaan om zo sneller vooruit te komen.

Het opvouwbare ontwerp van het spel maakt het gemakkelijk om op te bergen en mee te nemen op reis. Het compacte formaat zorgt ervoor dat het spel in vrijwel elke koffer of tas past. Hierdoor hoef je je nooit meer te vervelen tijdens een lange reis of een verblijf op een nieuwe bestemming.

De set wordt geleverd met een handige opbergtas zodat je de pionnen en het bord netjes kunt opbergen en gemakkelijk kunt meenemen. Het reisspel Sterhalma is een geweldige manier om je tijd te verdrijven tijdens een reis en om samen te genieten van een leuk bordspel

Afmetingen: 15 x 7 x 2 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 4 jaar
Afmetingen
15 x 7 x 2 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8719202637236

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst