Reisspel Snakes en Ladders
Reisspel Snakes en Ladders

Reisspel Snakes en Ladders

4 op voorraad
Base Toys
BK2203E
€ 2,25

Meer uit de serie

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Het Reisspel Snakes en Ladders is een compact en draagbaar bordspel dat ideaal is om mee te nemen wanneer je op reis gaat. Of je nu onderweg bent naar een vakantiebestemming, op bezoek bent bij familie of vrienden, of gewoon een dagje uit bent, dit spel zorgt voor urenlang vermaak.

Het doel van Snakes en Ladders is om zo snel mogelijk het eindvakje van het spelbord te bereiken. Het bord is voorzien van een reeks vakjes met nummers, en sommige vakjes zijn verbonden met ladders die je omhoog brengen en slangen die je naar beneden sturen. Het spel wordt gespeeld met een dobbelsteen, en de speler die als eerste het eindvakje bereikt, wint.

Dit reisspel is ontworpen om handig opvouwbaar te zijn, wat betekent dat je het gemakkelijk kunt meenemen in je tas, koffer of zelfs in de auto. Het compacte formaat maakt het perfect voor onderweg en zorgt ervoor dat je altijd een leuk tijdverdrijf bij de hand hebt, of je nu in de trein zit, in de wachtkamer van de dokter bent of gewoon even wilt ontspannen tijdens je reis.

Snakes en Ladders is een tijdloos spel dat zowel kinderen als volwassenen kunnen waarderen. Het bevordert het strategisch denken, het nemen van beslissingen en het plezier van competitie. Dus waar wacht je nog op? Voeg dit leuke reisspel toe aan je entertainmentcollectie en beleef plezier en avontuur, waar je reis je ook naartoe brengt.

Afmetingen: 15 x 7 x 2 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 4 jaar
Afmetingen
15 x 7 x 2 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8719202637236
4 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst