Reisspel Go
Reisspel Go

Reisspel Go

Niet op voorraad
Base Toys
BK2203C
€ 2,25

Meer uit de serie


  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Met het opvouwbare reisspel GO hoef je je nooit meer te vervelen op lange autoritten, vluchten of treinreizen! Dit compacte bordspel is speciaal ontworpen om makkelijk mee te nemen, zonder dat het veel ruimte in beslag neemt. Het spel wordt gespeeld met zwarte en witte stenen, waarbij het doel is om zoveel mogelijk gebieden te veroveren ten opzichte van je tegenstander. Dit doe je door jouw stenen op een kruispunt te leggen en zo een lijn te vormen.

Het spel GO is al eeuwenoud en heeft zijn oorsprong in China. Het is een strategisch spel waarbij je goed moet nadenken over elke zet die je doet. Het is dan ook een uitdagend spel voor zowel beginners als ervaren spelers. Het reisspel GO is geschikt voor twee spelers en kan overal gespeeld worden. Ideaal dus voor op vakantie, in het park of gewoon thuis.

Het opvouwbare reisspel GO wordt geleverd met een handige opbergzak, zodat je het spel makkelijk mee kunt nemen. Het bord is gemaakt van stevig karton en kan hergebruikt worden. Dit duurzame spel is niet alleen leuk om te spelen, maar ook goed voor het verbeteren van je strategisch denkvermogen. Ga de uitdaging aan met dit reisspel en verbeter je spelkwaliteiten terwijl je op reis bent!

Afmetingen: 15 x 7 x 2 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 6 jaar
Afmetingen
15 x 7 x 2 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8719202637236

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst