• -10%
Houten Puzzel Stoer
Houten Puzzel Stoer
Houten Puzzel Stoer

Houten Puzzel Stoer

110 op voorraad
LG-Imports
LG8101
€ 2,03 € 2,25 -10%

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je op zoek naar een uitdagende en leuke activiteit voor jouw kinderen? Dan is deze prachtige houten puzzel met als thema dinosaurus, piraat en ruimte de perfecte keuze! Deze puzzel bestaat uit 9 stukjes en is gemaakt van hoogwaardig houtmateriaal.

Deze houten puzzel is niet alleen een leuke manier om de fijne motoriek en probleemoplossende vaardigheden van jouw kind te ontwikkelen, maar het zal ook hun interesse in het thema dinosaurus, piraat en ruimte vergroten. De 6 verschillende uitvoeringen van deze puzzel worden door elkaar geleverd, waardoor het extra spannend wordt om te zien welke uitvoering jouw kind zal krijgen.

Deze houten puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar oud en is de perfecte manier om samen met jouw kind quality time door te brengen. Het maken van deze puzzel stimuleert niet alleen de hersenen van jouw kind, maar versterkt ook jullie band door het samenwerken en het oplossen van de puzzel.

Deze houten puzzel is ook een perfect cadeau voor elke gelegenheid, zoals verjaardagen of als bedankje. Het is een cadeau waar kinderen lang plezier van zullen hebben en dat hen zal uitdagen om hun puzzelvaardigheden verder te ontwikkelen.

Kies nu voor deze prachtige houten puzzel met als thema dinosaurus, piraat en ruimte en geef jouw kinderen een uitdagende en leuke activiteit om zich mee bezig te houden!

Afmetingen: puzzel 15 x 15 x 0,8cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
puzzel 15 x 15 x 0,8cm
Materiaal
Hout
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Piraat
EAN code:
5413247081018
110 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst