• -10%
Geduldspelletje Horloge Neon
Geduldspelletje Horloge Neon
Geduldspelletje Horloge Neon

Geduldspelletje Horloge Neon

Niet op voorraad
LG-Imports
LG4467
€ 0,27 € 0,30 -10%


  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Met het Horloge met geduldspel Neon heb je niet alleen een trendy accessoire om je pols, maar ook een spannend geduldspel dat je urenlang bezig zal houden! Dit unieke horloge met geduldspel is de perfecte combinatie van stijl en entertainment.

Dit horloge is niet ontworpen om je precies te vertellen hoe laat het is, maar om je uit te dagen en je geduld op de proef te stellen. Het doel is om het balletje door het doolhof op het horloge te leiden en het in het juiste gaatje te krijgen. Het lijkt misschien eenvoudig, maar vergis je niet, het vereist concentratie, precisie en strategisch denken om de juiste route te vinden.

Met vijf verschillende kleuren om uit te kiezen, kun je het horloge aanpassen aan je eigen stijl en voorkeur. Of je nu houdt van een opvallende neonkleur of een meer subtiele tint, er is altijd een horloge dat bij jou past.

Dit horloge met geduldspel is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen die graag hun brein willen trainen en even willen ontspannen. Het is een geweldige manier om jezelf uit te dagen, je fijne motoriek te verbeteren en je concentratievermogen te vergroten.

Of je nu onderweg bent, in de wachtkamer zit of gewoon wat vrije tijd hebt, dit horloge met geduldspel biedt altijd een leuke en uitdagende activiteit. Het is ook een geweldig cadeau-idee voor vrienden, familie of collega's die houden van spelletjes en horloges.

Kies voor het Horloge met geduldspel Neon en laat je verrassen door het plezier en de uitdaging die het biedt. Bestel vandaag nog en ervaar zelf hoe verslavend dit geduldspel kan zijn!

Dit is een leuk uitdeelcadeautje tijdens een  kinderfeest met het thema tijd of als prijs voor in een grabbelton. Ook kan je dit geduldspel gebruiken als vulling van een piñata.

De prijs is per stuk en de verschillende kleuren worden door elkaar geleverd.

Afmetingen: lengte 20cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 4 jaar
Afmetingen
lengte 20cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247044679

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst