• -10%
Flipperspel Ruimte
Flipperspel Ruimte

Flipperspel Ruimte

27 op voorraad
LG-Imports
LG7064
€ 1,13 € 1,25 -10%

  • Bekijk meer van Ruimtevaart
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

De Pinball Mini Game Ruimte is een fantastisch flipperspel dat je meevoert naar de mysterieuze wereld van de ruimte. Het spel is compact en draagbaar, waardoor je het overal mee naartoe kunt nemen. Schiet het balletje af en probeer zoveel mogelijk punten te scoren door het balletje in de hoogst scorende boogjes te laten landen. De achtergrond van het spel staat vol met verschillende ruimtevaartvoertuigen en ufo's, waardoor het spelen van het spel een echte belevenis wordt.

Dit leuke spel is geschikt voor alle leeftijden en is een geweldige manier om je reactievermogen en hand-oogcoördinatie te verbeteren. De Pinball Mini Game Ruimte is een geweldig cadeau voor kinderen, tieners en volwassenen die van spellen houden.

Het flipperspel is gemakkelijk te spelen en biedt urenlang vermaak voor het hele gezin. Bovendien is het compacte formaat van het spel ideaal voor op reis of om mee te nemen naar school of werk voor een korte pauze.

Met de Pinball Mini Game Ruimte kun je je fantasie de vrije loop laten en jezelf onderdompelen in de spannende wereld van de ruimte. Het spel is een geweldige manier om stress te verminderen en je geest scherp te houden. Het is ook een uitstekende manier om quality time door te brengen met vrienden en familie.

Kortom, als je op zoek bent naar een leuk en uitdagend spel dat je overal mee naartoe kunt nemen, dan is de Pinball Mini Game Ruimte iets voor jou. Bestel vandaag nog en ervaar de spanning en sensatie van het spel!

Afmetingen: 19 x 10 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 4 jaar
Afmetingen
19 x 10 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247070647
27 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst