• Alleen online
Grote Dobbelsteen Soft
Grote Dobbelsteen Soft
Grote Dobbelsteen Soft
Grote Dobbelsteen Soft

Grote Dobbelsteen Soft

500 op voorraad
Androni
1420010
€ 5,99

  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Een Grote Dobbelsteen Soft is een uniek en veelzijdig speelgoed voor kinderen en volwassenen. Deze grote dobbelsteen is gemaakt van zacht materiaal en is daarom veilig voor kinderen om mee te spelen. De dobbelsteen is ook zacht genoeg om mee te gooien en te vangen zonder bang te zijn voor letsel.

De Grote Dobbelsteen Soft is beschikbaar in diverse kleuren, waardoor er voor iedereen een geschikte dobbelsteen te vinden is. De kleuren worden door elkaar geleverd, dus je kunt een verrassing krijgen welke kleur je ontvangt. Dit maakt het extra leuk en spannend.

Deze grote dobbelsteen is niet alleen een leuk speelgoed voor kinderen, maar ook een geweldig cadeau voor volwassenen die houden van spellen. Het is een origineel en uniek cadeau voor iedereen die op zoek is naar iets anders dan de standaard dobbelstenen. Dit kan ook een leuke toevoeging zijn voor familie bijvoorbeeld op een regenachtige dag.

De Grote Dobbelsteen Soft is ook gemakkelijk schoon te maken en kan gebruikt worden binnen en buiten. Het is een duurzaam speelgoed dat jaren mee zal gaan, dus je krijgt waar voor je geld.

Dus als je op zoek bent naar een origineel en veelzijdig speelgoed of cadeau, dan is een Grote Dobbelsteen Soft zeker iets om over na te denken. Het is een uniek en veilig speelgoed dat zeker opvalt door de diverse kleuren en de grootte. Bestel nu een Grote Dobbelsteen Soft en voeg een uniek accent toe aan je spel!

Afmetingen: 15 x 15 x 15 cm.

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
15 x 15 x 15 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8000796009715
500 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst