Sleutelhanger plexiglas blanco
Sleutelhanger plexiglas blanco
Sleutelhanger plexiglas blanco

Sleutelhanger plexiglas blanco

1607 op voorraad
Base Toys
BUSLEU230100BT
€ 0,79

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je op zoek naar een uniek en gepersonaliseerd cadeau? Dan is de Sleutelhanger Plexiglas Blanco precies wat je zoekt! Deze sleutelhanger is ideaal als relatiegeschenk of als klein presentje voor een speciaal persoon. Met de mogelijkheid om een foto, afbeelding of zelfs je bedrijfslogo in de sleutelhanger te plaatsen, creëer je een persoonlijk en memorabel item.

De Sleutelhanger Plexiglas Blanco is gemaakt van hoogwaardig plexiglas, wat zorgt voor een strak en modern design. Het transparante materiaal biedt de perfecte achtergrond voor je gekozen foto of logo, waardoor deze volledig tot zijn recht komt. Met het handige afdekplaatje sluit je de sleutelhanger veilig af, waardoor de inhoud goed beschermd blijft.

De mogelijkheden met de Sleutelhanger Plexiglas Blanco zijn eindeloos. Denk aan het personaliseren van de sleutelhanger met een foto van je geliefde, je favoriete vakantieherinnering of zelfs een foto van je huisdier. Het toevoegen van een persoonlijke touch maakt het cadeau extra speciaal en zorgt ervoor dat de ontvanger zich altijd herinnerd voelt.

Ook voor bedrijven is de Sleutelhanger Plexiglas Blanco een uitstekende keuze. Je kunt namelijk je bedrijfslogo in de sleutelhanger plaatsen, waardoor het een perfect promotiemiddel wordt. Geef deze sleutelhangers weg tijdens beurzen, evenementen of als geschenk aan je klanten. Op deze manier vergroot je niet alleen de naamsbekendheid van je bedrijf, maar geef je ook een waardevol en praktisch cadeau.

De Sleutelhanger Plexiglas Blanco is een veelzijdig en duurzaam accessoire dat lang meegaat. Het is een praktisch item dat dagelijks gebruikt wordt, waardoor je boodschap of herinnering altijd in de buurt is. Of je nu kiest voor een persoonlijk cadeau of een promotiemiddel voor je bedrijf, met de Sleutelhanger Plexiglas Blanco maak je gegarandeerd indruk.

Bestel vandaag nog jouw Sleutelhanger Plexiglas Blanco en laat je creativiteit de vrije loop. Maak van dit accessoire een uniek en persoonlijk item dat voor altijd gekoesterd zal worden.

Speelgoedfamilie.nl heeft een ruim assortiment sleutelhangers, ieder met een eigen, uniek element. Bijvoorbeeld een sleutelhanger met een eenhoorn, sleutelhanger met een zaklamp of een sleutelhanger in de vorm van een dinosaurus.Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu.
De sleutelhangers zijn, voorzien van het bedrijfslogo, ook het perfecte weggevertje voor op beurzen of evenementen.

De afmeting van het plexiglas sleutelhanger blanco is 5 x 4cm
Totale afmeting inclusief ring: 8.3cm
Afmeting foto: 4.5 x 3.5cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
foto: 4.5 x 3.5 cm
Materiaal
Plexiglas
Kleur
Blanco
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8718754866569
1607 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst