Goki Schuifpuzzel Cijfers
Goki Schuifpuzzel Cijfers

Goki Schuifpuzzel Cijfers

87 op voorraad
Goki
GK13186
€ 0,99

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ga de uitdaging aan met dit intrigerende kunststof schuifpuzzeltje! Dit breinkrakertje zal je urenlang bezig houden terwijl je de cijfers van boven naar beneden en van links naar rechts schuift om ze in de juiste volgorde te krijgen. Het is een spel dat je mentale vaardigheden op de proef stelt en je probleemoplossend vermogen stimuleert.

De puzzel is gemaakt van hoogwaardig kunststof, waardoor hij duurzaam en lang meegaat. De gladde schuifmechanismen zorgen voor soepele bewegingen, zodat je moeiteloos de cijfers kunt verschuiven. Met zijn compacte formaat is het puzzeltje gemakkelijk mee te nemen, zodat je altijd en overal kunt genieten van een breinbrekend spel.

Deze schuifpuzzel is niet alleen een geweldige uitdaging voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Het helpt bij het ontwikkelen van cognitieve vaardigheden, zoals logisch denken, concentratie en ruimtelijk inzicht. Daarnaast is het een leuke en educatieve activiteit om samen met familie en vrienden te spelen. Wie kan de puzzel het snelst oplossen?

Bij het bestellen van deze schuifpuzzel ontvang je een willekeurige kleur. Dit voegt een element van verrassing toe, omdat je nooit weet welke kleur je zult ontvangen. Het maakt het ook leuk om meerdere puzzels te verzamelen en te ruilen met vrienden om zo verschillende kleuren te kunnen verzamelen.

Dus, als je op zoek bent naar een uitdagend en verslavend spel dat je brein scherp houdt, dan is dit kunststof schuifpuzzeltje de perfecte keuze. Bestel vandaag nog en test je vaardigheden in het oplossen van deze breinbreker. Daag jezelf uit, verbeter je denkvermogen en geniet van het plezier van het oplossen van deze fascinerende puzzel!

Afmetingen: 7,2 x 9,2 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
7,2 x 9,2 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
4013594131865
87 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst