• -10%
Flipperspel Boerderijdieren
Flipperspel Boerderijdieren

Flipperspel Boerderijdieren

398 op voorraad
LG-Imports
LG7059
€ 0,86 € 0,95 -10%

  • Bekijk meer van Boerderij
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Duik in een wereld van plezier en educatie met ons leuke flipperspel met boerderijdieren op de achtergrond! Dit kleine spelletje is niet alleen vermakelijk, maar ook uiterst nuttig voor het stimuleren van verschillende ontwikkelingsgebieden, zoals concentratievermogen, hand-oogcoördinatie en fijne motoriek. Speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 3 jaar, biedt dit flipperspel een leuke en leerzame ervaring.

De boerderijdieren op de achtergrond voegen een vrolijk en herkenbaar element toe aan het spel, waardoor kinderen zich betrokken voelen bij het leerproces. Het doel van het spel is om de bal met behulp van de flippers in de juiste doelen te schieten, waardoor kinderen hun concentratie en handvaardigheid op een speelse manier kunnen verbeteren.

Door de compacte en draagbare aard van het flipperspel kunnen kinderen het overal mee naartoe nemen, waardoor het een geweldige bezigheid is voor thuis, op reis of zelfs in de wachtkamer bij de dokter. Het is niet alleen een bron van vermaak, maar ook een effectieve manier om belangrijke vaardigheden te ontwikkelen.

Bestel vandaag nog ons leuke flipperspel met boerderijdieren en geef kinderen de kans om te spelen, leren en groeien. Maak leren leuk en interactief met dit stimulerende spel dat perfect past bij de nieuwsgierige geest van jonge kinderen!

Afmeting: 19 x 10 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
19 x 10 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Boerderij
EAN code:
5413247070593
398 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst