Kleurpotloden In Koker 24 Stuks...
Kleurpotloden In Koker 24 Stuks...
Kleurpotloden In Koker 24 Stuks Boerderij

Kleurpotloden In Koker 24 Stuks Boerderij

11 op voorraad
Base Toys
BK2502B
€ 3,25

  • Bekijk meer van Boerderij
  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je op zoek naar een leuke en kleurrijke manier om je creativiteit de vrije loop te laten? Dan is deze set van 24 verschillende gekleurde potloden in een koker met boerderijthema perfect voor jou! De koker is versierd met afbeeldingen van verschillende boerderijdieren en voertuigen, zoals een tractor, geiten en koeien. Dit maakt de set niet alleen een geweldig cadeau voor kinderen die van de boerderij houden, maar ook voor volwassenen die graag tekenen en kleuren

De set wordt geleverd inclusief een puntenslijper, waardoor je de potloden altijd scherp kunt houden voor de mooiste resultaten. De potloden zelf zijn van hoge kwaliteit en hebben een zachte, gladde textuur, waardoor ze gemakkelijk te gebruiken zijn. Ze zijn perfect voor tekenen, kleuren, schetsen en nog veel meer. Met de 24 verschillende kleuren heb je altijd genoeg keuze om je creativiteit de vrije loop te laten en prachtige kunstwerken te maken.

Deze set van 24 verschillende gekleurde potloden in een koker met boerderijthema is niet alleen leuk om te gebruiken, maar ook om cadeau te geven. De koker met afbeeldingen van boerderijthema maakt de set extra speciaal en persoonlijk. De set is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en volwassenen van alle leeftijden.

Kortom, als je op zoek bent naar een kleurrijke en creatieve manier om je artistieke vaardigheden te ontwikkelen, dan is deze set van 24 verschillende gekleurde potloden in een koker met boerderijthema een geweldige keuze. Bestel hem vandaag nog en laat je creativiteit de vrije loop!

Kleurpotloden kennen we allemaal. Het is een van de eerste creatieve materialen die we waarschijnlijk in ons handen gedrukt hebben gekregen. Zo kunnen ook de allerkleinsten creatief aan de slag met hun eigen kunstwerk.

Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu.
Natuurlijk zijn ze er ook om er gewoon thuis of bij vriendjes mee te kleuren.

Afmetingen: lengte 18cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte 18cm
Materiaal
Hout
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Boerderij
EAN code:
8711295375958
11 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst