• Alleen online
Wilde Dieren Giftbox, 6st.
Wilde Dieren Giftbox, 6st.

Wilde Dieren Giftbox, 6st.

1 op voorraad
John Toy
JT26786
€ 5,95

  • Bekijk meer van Wilde dieren thema
  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ontdek de schoonheid en opwinding van de natuur met deze prachtige set wilde dieren! Deze set bestaat uit zes iconische dieren: een nijlpaard, tijger, leeuw, olifant, giraffe en zebra. Elk dier is met zorg vormgegeven en gedetailleerd afgewerkt, waardoor ze tot leven lijken te komen in de handen van kinderen.

Met deze set wilde dieren kunnen kinderen hun eigen avonturen in de wildernis creëren. Ze kunnen hun verbeelding de vrije loop laten en zich voorstellen dat ze op safari gaan, wilde dieren bestuderen of hun eigen dierentuin bouwen. Het spelen met deze dieren stimuleert de fantasie en creativiteit van kinderen en brengt hen dichter bij de natuurlijke wereld.

Elk dier in de set is zorgvuldig vormgegeven en realistisch weergegeven. Van de majestueuze leeuw tot de gracieuze giraffe, elk dier toont de unieke kenmerken en eigenschappen die hen zo fascinerend maken. De levendige kleuren en gedetailleerde textuur voegen een extra dimensie toe aan het speelplezier en maken het mogelijk om de dieren te herkennen en te leren.

De set wilde dieren is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is ontworpen met aandacht voor veiligheid en duurzaamheid. Ze zijn stevig en kunnen tegen een stootje, zodat kinderen er langdurig plezier van kunnen hebben. 

Deze set wilde dieren is niet alleen ideaal voor thuisgebruik, maar ook voor educatieve doeleinden. Het helpt kinderen om meer te leren over de verschillende dieren in het wild, hun leefomgevingen en hun rol in de natuur. Het stimuleert ook het leren van woordenschat, het ontwikkelen van taalvaardigheden en het bevorderen van het observeren en beschrijven van de wereld om hen heen.

Mis de kans niet om de fascinerende wereld van wilde dieren te verkennen met deze mooie set. Bestel vandaag nog en laat je kinderen genieten van de avonturen van de natuur, gewoon in hun eigen speelruimte. Het is ook een geweldig cadeau-idee voor verjaardagen, feestdagen en speciale gelegenheden. Breng de wilde dieren naar huis en laat het speelplezier beginnen!ra.

Afmeting: verpakking 28 x 22,5 x 3,5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
verpakking 28 x 22,5 x 3,5 cm
lengte dieren 9 tot 10 cm en hoogte dieren 5 tot 6 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Dieren
EAN code:
8711866267866
1 Product

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst