Trapveer Lachgezicht
Trapveer Lachgezicht

Trapveer Lachgezicht

232 op voorraad
Henbrandt
T88012
€ 0,35

  • Bekijk meer van Lachgezicht
  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Op zoek naar een grappig en verrassend cadeautje voor een traktatie of grabbelton? Maak kennis met onze grappige trapveren met een lachgezicht! Deze kleine en kleurrijke speeltjes zorgen voor veel plezier en vrolijkheid.

Elke trapveer is voorzien van een schattig lachgezicht dat zeker een glimlach op ieders gezicht zal toveren. De vrolijke kleuren en grappige ontwerpen maken deze trapveren een perfecte keuze voor feestjes, traktaties of als grabbelton cadeautjes.

Hoewel de naam anders doet vermoeden, moeten we je er wel op wijzen dat deze trapveren niet geschikt zijn om van de trap af te laten lopen. Maar laat dat de pret niet bederven, want ze zijn nog steeds ontzettend leuk om mee te spelen! 

De trapveren zijn klein van formaat en daarom handig om uit te delen als traktatie op school of als verrassing in een grabbelton. Kinderen zullen dol zijn op het verzamelen van verschillende lachgezichten.

De prijs van deze grappige trapveren is per stuk, waardoor je precies zoveel kunt bestellen als je nodig hebt. Ze zijn betaalbaar en bieden veel waarde voor hun entertainmentwaarde.

Maak feestjes en traktaties extra vrolijk en grappig met onze lachende trapveren. Bestel vandaag nog en geniet van het plezier en de lachende gezichten die deze kleine speeltjes met zich meebrengen!

Afmeting artikel: Ø 3 x 3,5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
Ø 3 x 3,5 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Lachgezicht
EAN code:
5026619880128
232 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst