Houten Speelgoed

Houten Speelgoed

Houten speelgoed is weer erg populair! Houten speelgoed stimuleert de creatieve ontwikkeling van het kind en dat lijken steeds meer ouders in te zien. Houten speelgoed is een erg duurzaam product wat jarenlang mee gaat. De SpeelgoedFamilie.nl heeft een groot assortiment houten speelgoed zoals, houten treinbanen, houten muziekinstrumenten, houten speelkeukens, maar ook houten spellen en houten poppenwagens! Bekende merken houten speelgoed zijn Base Toys, Mentari, Goki en BigJigs!

1 - 40 van 180 producten

Houten speelgoed is weer gestegen in populariteit. Na jarenlang plastic alternatieven te hebben gebruikt, kiezen steeds meer ouders tegenwoordig voor het degelijke houten speelgoed. De kwaliteit van houten speelgoed is vaak beter en bij ons hoef je zeker niet diep in de buidel te tasten voor het aanschaffen hiervan, hoewel houten speelgoed nog altijd door veel mensen gezien wordt als duur. Bij De Speelgoedfamilie.nl vind je een ruim assortiment speelgoed, waarbij ook houten speelgoed tegen betaalbare prijzen wordt aangeboden. Zo kan je ook jouw kind laten genieten van duurzaam, stimulerend speelmateriaal dat lang meegaat.

Waarom wij kiezen voor houten speelgoed

Wij volgen de nieuwste trends omtrent het speelgoed op de voet en onze voorkeur gaat regelmatig uit naar houten speelgoed in plaats van een plastic alternatief. Hout is duurzaam en gaat jaren mee. Daardoor hebben jij en je kind lang plezier van deze producten. Daarnaast is houten speelgoed ook vaak stimulerend voor de creativiteit van de kinderen, doordat er bijvoorbeeld mee gebouwd of met fantasiespel mee gespeeld kan worden.

Natuurlijk kan je ook kiezen voor plastic alternatieven. Wij kiezen liever voor het houten speelgoed vanwege de degelijkheid van de producten. Houten speelgoed gaat jarenlang mee en wordt soms zelfs overgedragen van generatie op generatie. Zeker gezien het feit dat de prijsverschillen tegenwoordig niet meer zo groot zijn als vroeger is de keuze voor houten speelgoed bij ons dan ook snel gemaakt.

Bestel jouw houten speelgoed op onze website

Ouders zijn tegenwoordig vaak erg druk en besteden de kostbare vrije tijd liever met leuke uitjes en gezellig samen zijn. Ben je dan ook op zoek naar mooi houten speelgoed? Dan is online bestellen een snel en eenvoudig alternatief voor het lange zoeken in speelgoedwinkels. Je hebt meestal immers wel wat beters te doen, maar wil toch jouw kind blij maken met mooi, kwalitatief hoogwaardig speelmateriaal. Was het houten speelgoed toch niet helemaal wat jouw kind graag wilde hebben? Dan kan je bij ons natuurlijk binnen 90 dagen het artikel retour sturen, zodat je uiteindelijk altijd het goede cadeau kunt geven.

Ook is houten speelgoed online bestellen een goed idee wanneer je op zoek bent naar een cadeau voor een kind. Ouders worden tegenwoordig overrompeld met plastic speelgoed voor hun kinderen, waar soms na korte tijd al niet meer mee wordt gespeeld. Het houten speelgoed zal dus niet alleen in de smaak vallen bij het kind dat het cadeau ontvangt, maar ook zeker bij zijn of haar ouders.

Heb je nog vragen aan ons?

Wil je meer weten over het houten speelgoed uit onze webshop, heb je vragen over onze werkwijze of heb je een klacht of compliment voor ons? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen je graag alles over het houten speelgoed en onze manier van werken, maar staan ook open voor kritiek en complimenten. Zo verbeteren wij onze webshop iedere dag weer. Je kunt ons eenvoudig bereiken door op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 te bellen naar 024 2600 209 of door jouw vraag te mailen naar contact@speelgoedfamilie.nl.

Sluiten

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren. Meer informatie.