Alleen online Goki magnetische letters en cijfers in een houten kistje
Goki magnetische letters en cijfers in een houten kistje

Goki magnetische letters en cijfers in een houten kistje

1 Review(s)
Goki Goki

5299381

Nieuw

  • Leverbaar64 op voorraad
We verwachten grote drukte tijdens de feestdagen. Voorkom vertraging van je bestelling en bestel op tijd. Voor meer informatie neem contact op met de klantenservice

€ 19,99

Klantenservicevia Facebook bereikbaar

Productbeschrijving

Keurig houten kistje met plexi schuifdeksel, vol met 89 magnetische houten letters & cijfers. Geschikt voor bijvoorbeeld een magneetbord of de koelkast.

  • Afmetingen: H = 5,5 cm
  • Materiaal: Hout
  • Merk: Goki
  • Leeftijd: 3

 

Goki houten speelgoed voldoet aan de veiligheidsrichtlijnen 2009/48 voor kinderspeelgoed. Al het houten speelgoed heeft een CE keurmerk en voldoet aan de EN 71 standaards op het gebied van mechanische en fysieke veiligheid, brandveiligheid, vrij van schadelijke chemische stoffen en vrij van zware metalen.
 
Goki strijdt tegen kinderarbeid doormiddel van ondersteuning van diverse instellingen, ook worden er schenkingen gedaan voor het planten van bomen (op dit moment 50.000 stuks).
 

Het merk Goki staat voor een goede prijs kwaliteitsverhouding. Het speelgoed heeft een functioneel design en moderne kleuren. Houten speelgoed is essentieel voor de motorieke en tactische ontwikkeling van ieder kind.

Kenmerken

Leeftijdvanaf 3 jaar
DoelgroepJongens en Meisjes
KleurMulti
MateriaalHout
EAN code:4013594589550
MerkGoki
Sluiten

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren. Meer informatie.