Baby Rose Tafel Stoel
Baby Rose Tafel Stoel
Baby Rose Tafel Stoel

Baby Rose Tafel Stoel

17 op voorraad
Baby Rose
JT27669
€ 11,95

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Geef je pop de perfecte plek aan tafel met de John Toy Baby Rose tafelstoel! Met deze poppen tafelstoel kan jouw pop gezellig mee aan tafel zitten en deelnemen aan de familieactiviteiten. Let op: de pop wordt niet meegeleverd, maar de tafelstoel is geschikt voor poppen met een lengte van 35 tot en met 45 centimeter.

Deze schattige tafelstoel is speciaal ontworpen om je pop een comfortabele en veilige zitplaats te bieden tijdens het eten, spelen of knutselen. Je kunt je pop naast je aan tafel plaatsen, waardoor jullie samen kunnen genieten van maaltijden en gezellige momenten. Het bevordert de sociale interactie en stimuleert de verbeelding van kinderen.

De Baby Rose tafelstoel is stevig en duurzaam, zodat je erop kunt vertrouwen dat je pop veilig zit. De stoel is eenvoudig te bevestigen aan de rand van de tafel. Hierdoor kan de tafelstoel veilig worden vastgemaakt en blijft hij stevig op zijn plaats.

Het gebruik van de John Toy Baby Rose tafelstoel bevordert ook de ontwikkeling van zelfstandigheid en fijne motoriek bij kinderen. Ze kunnen hun pop zelfstandig in de stoel plaatsen en helpen met het aanpassen van de riempjes. Dit geeft hen een gevoel van verantwoordelijkheid en zelfvertrouwen.

Deze tafelstoel is onderdeel van de Baby Rose collectie van John Toy, die bekend staat om zijn kwaliteit en aandacht voor detail. Het ontwerp is zorgvuldig gemaakt met oog voor stijl en comfort, zodat je pop in stijl kan genieten van haar plekje aan tafel.

Geef je pop de beste zitplaats in huis met de John Toy Baby Rose tafelstoel. Bestel nu en maak van elke maaltijd een gezellige en betrokken ervaring voor jou en je pop. Let op, exclusief pop, geschikt voor poppen van 35 tot en met 45 centimeter.

Afmetingen: 29 x 21 x 5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
29 x 21 x 5 cm, geschikt voor poppen van 35-45 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Roze
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8711866276691
17 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst