• Alleen online
Goki Waskrijt voor Textiel, 8st.
Goki Waskrijt voor Textiel, 8st.
Goki Waskrijt voor Textiel, 8st.
Goki Waskrijt voor Textiel, 8st.

Goki Waskrijt voor Textiel, 8st.

24 op voorraad
Goki
GK15093
€ 1,95

  • Vandaag voor 16.30 besteld, maandag in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Met de Goki Waskrijt voor Textiel kun je je creativiteit de vrije loop laten op kledingstukken en andere textieloppervlakken. Deze set bevat 8 heldere en levendige kleuren, waarmee je prachtige figuren, patronen en teksten kunt tekenen. Of je nu een persoonlijk tintje wilt geven aan een T-shirt, tas of kussenhoes, deze waskrijtjes zijn de perfecte keuze.

Wat deze waskrijtjes speciaal maakt, is hun duurzaamheid. Nadat je je kunstwerk hebt gemaakt, laat je het gewoon een tijdje drogen. De inkt van de krijtjes is bestand tegen uitwassen tot 40 °C, wat betekent dat je je textiel kunt wassen zonder dat de kleuren vervagen. Zelfs na meerdere wasbeurten blijven je creaties levendig en mooi.

Een ander voordeel van de Goki Waskrijt voor Textiel is dat de inkt niet uitloopt. Je kunt dus met vertrouwen tekenen en schrijven zonder je zorgen te maken over vlekken of ongewenste uitlopers. Het is echter wel belangrijk om het textiel binnenstebuiten te trekken voordat je het uitwast, om de duurzaamheid van je ontwerp te waarborgen.

De set wordt geleverd met instructies voor het gebruik van de krijtjes, zodat je precies weet hoe je ze het beste kunt gebruiken. Of je nu een ervaren textielkunstenaar bent of gewoon op zoek bent naar een leuke activiteit om met kinderen te doen, de Goki Waskrijt voor Textiel zal zeker voldoen aan je verwachtingen.

Dus, waar wacht je nog op? Ga creatief aan de slag met de Goki Waskrijt voor Textiel en voeg een persoonlijk en kleurrijk tintje toe aan je kleding en textielaccessoires. Laat je verbeelding de vrije loop en geniet van de duurzaamheid en heldere kleuren die deze waskrijtjes te bieden hebben.

Per 8 verpakt. Krijtjes hebben lengte van 9 cm.
Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 4 jaar
Afmetingen
lengte waskrijt 9cm
Materiaal
Wax
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
4013594150934
24 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst