Mini Gekleurd Wasknijpers Hip 20st.
Mini Gekleurd Wasknijpers Hip 20st.

Mini Gekleurd Wasknijpers Hip 20st.

76 op voorraad
Base Toys
BK2259A
€ 0,99

Meer uit de serie

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Met deze superkleine gekleurde wasknijpers kun je jouw interieur op een creatieve manier opfleuren. De mogelijkheden zijn eindeloos en alleen jouw fantasie bepaalt wat je ermee kunt doen. Deze kleine wasknijpers zijn perfect voor het maken van knutselwerken en decoraties die je kunt gebruiken om jouw huis te decoreren.

De wasknijpers zijn gemaakt van hout en zijn in verschillende kleuren, waardoor je eindeloos kunt combineren en variëren. Gebruik ze bijvoorbeeld om je foto's op te hangen of om kaarten en post-it's te verzamelen aan een touwtje. Maar ook voor het maken van unieke decoraties, zoals een kleurrijk woonketting of een creatieve muurschildering zijn deze gekleurde wasknijpers perfect geschikt.

Het voordeel van deze kleine wasknijpers is dat ze gemakkelijk te hanteren zijn en weinig ruimte innemen. Je kunt ze dus gemakkelijk opbergen in een lade of kast en erbij pakken wanneer je zin hebt om iets te maken. Daarnaast zijn ze betaalbaar en kun je er gemakkelijk een grote hoeveelheid van kopen, waardoor je nooit zonder inspiratie hoeft te zitten.

Kortom, met deze superkleine gekleurde wasknijpers kun je jouw creativiteit de vrije loop laten en de mooiste knutselwerken en decoraties maken voor jouw interieur. Of je nu een beginner bent of een ervaren knutselaar, deze wasknijpers zijn een leuke en betaalbare manier om jouw interieur op te fleuren. Bestel vandaag nog en begin met het maken van jouw eigen unieke creaties!

Afmeting: totaal 20 wasknijpertjes

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Materiaal
Hout
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Knutselen
EAN code:
8719987799440
76 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst