Mini Blanco Wasknijpers Hip 20st.
Mini Blanco Wasknijpers Hip 20st.

Mini Blanco Wasknijpers Hip 20st.

89 op voorraad
Base Toys
BK2259B
€ 0,99

Meer uit de serie

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je op zoek naar een creatieve manier om je interieur op te fleuren? Dan zijn deze superkleine naturel houten wasknijpers een perfecte optie! Met deze wasknijpers kun je je fantasie de vrije loop laten en de mooiste knutselwerken en decoraties maken.

De wasknijpers zijn gemaakt van natuurlijk hout en zijn klein van formaat, waardoor ze perfect zijn voor het maken van kleine decoraties en knutselwerken. Je kunt ze bijvoorbeeld gebruiken om foto's op te hangen aan een touwtje of om notities en kaarten aan elkaar te bevestigen. Ook voor het maken van unieke decoraties, zoals een woonketting of een muurschildering zijn deze naturel houten wasknijpers zeer geschikt.

Een ander voordeel van deze wasknijpers is dat ze gemakkelijk te hanteren zijn en weinig ruimte innemen. Je kunt ze dus gemakkelijk opbergen in een lade of kast en erbij pakken wanneer je zin hebt om iets te maken. Bovendien zijn ze betaalbaar en kun je er gemakkelijk een grote hoeveelheid van kopen, waardoor je nooit zonder inspiratie hoeft te zitten.

Of je nu een beginner bent of een ervaren knutselaar, met deze superkleine naturel houten wasknijpers kun je jouw creativiteit de vrije loop laten en de mooiste knutselwerken en decoraties maken voor jouw interieur. Bestel vandaag nog en begin met het maken van jouw eigen unieke creaties!

Afmeting: totaal 20 wasknijpertjes

Productdetails

Materiaal
Hout
Kleur
Blanco
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Knutselen
EAN code:
8719987799440
89 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst