Gel Raamstickers Uil/Vlinder
Gel Raamstickers Uil/Vlinder

Gel Raamstickers Uil/Vlinder

29 op voorraad
Base Toys
BK2272C
€ 1,65

Meer uit de serie

  • Bekijk meer van Uilen
  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je op zoek naar een leuke en eenvoudige manier om de ramen in huis te versieren? Dan zijn deze gel raamstickers van een uil, vlinder en bloempjes de perfecte keuze! Deze stickers zijn gemakkelijk aan te brengen op ramen, spiegels, deuren en andere gladde oppervlakken en voegen direct een vrolijke en speelse sfeer toe aan elke ruimte.

De set bevat verschillende ontwerpen, waaronder een schattige uil, een mooie vlinder en enkele bloempjes. Je kunt ze allemaal gebruiken of er je eigen creatieve draai aan geven. De stickers zijn gemaakt van een hoogwaardig gelmateriaal, dat zeer duurzaam en flexibel is. Dit maakt ze gemakkelijk te verwijderen en opnieuw te plaatsen, zonder dat er resten achterblijven of schade aan het oppervlak wordt veroorzaakt.

De stickers zijn ook perfect voor kinderkamers, kleuterscholen of speelruimtes. De kleurrijke en speelse ontwerpen zullen de verbeelding van kinderen stimuleren en hen urenlang vermaak bieden.

De gel raamstickers zijn eenvoudig schoon te maken en herbruikbaar. Ze zijn geschikt voor ramen van alle maten en vormen en zijn een geweldige manier om wat kleur en plezier toe te voegen aan elk huis of kantoor.

Kortom, als je op zoek bent naar een eenvoudige en leuke manier om je ramen te versieren, dan zijn deze gel raamstickers van een uil, vlinder en bloempjes de perfecte keuze. Bestel nu en breng wat kleur en speelsheid in huis!

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
verschillende maten
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
EAN code:
8719987078828
29 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst