Vloeibaar Waterverf 5 stuks Donkere...
Vloeibaar Waterverf 5 stuks Donkere Kleuren

Vloeibaar Waterverf 5 stuks Donkere Kleuren

Niet op voorraad
Artist
BK1949B
€ 5,95

Meer uit de serie


  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Deze set van 5 donkere kleuren vloeibare waterverf is perfect voor iedereen die van creatief bezig zijn houdt. Of je nu een beginnende kunstenaar bent of een ervaren schilder, met deze set kan je direct aan de slag zonder eerst waterverf te hoeven verdunnen. Elke kleur zit in een handige 30 ml fles, waardoor je lang plezier hebt van deze set.

Met vloeibare waterverf kan je een prachtig aquareleffect creëren. Doordat de verf al verdund is, kan je direct aan de slag en kan je met de kleuren experimenteren en deze onderling mengen. De donkere kleuren in deze set zijn perfect voor het schilderen van schaduwen en het creëren van een diepte-effect in je schilderijen.

Deze set is ideaal voor iedereen die van schilderen houdt. Of je nu graag schildert met waterverf, acrylverf of olieverf, vloeibare waterverf kan je werk net dat beetje extra geven. En doordat de verf al verdund is, kan je snel en gemakkelijk mooie effecten creëren. Deze set van 5 donkere kleuren is ook ideaal voor kunstenaars die graag werken met contrasten en diepte-effecten.

Dus, als je op zoek bent naar een set vloeibare waterverf om direct aan de slag te kunnen, dan is deze set van 5 donkere kleuren zeker een aanrader. Bestel deze set vandaag nog en ontdek zelf het gemak van vloeibare waterverf!

Afmetingen: 30ml

Productdetails

Afmetingen
per potje 30ml
Materiaal
Verf
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Knutselen
EAN code:
8719987465338

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst