Kwastenset 6 Stuks
Kwastenset 6 Stuks

Kwastenset 6 Stuks

27 op voorraad
Artist
BK2110
€ 2,25

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een set penselen en kwasten van hoge kwaliteit voor jouw schilderprojecten? Dan is onze kaart met 6 mooie kwaliteit, zachte ronde penselen en zachte brede kwasten precies wat je nodig hebt! Met maten variërend van 2 tot 12, biedt deze set een breed scala aan opties om aan al jouw schilderbehoeften te voldoen.

Deze penselen en kwasten zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en zorgen voor een perfecte, soepele applicatie van verf. De zachte haren zorgen voor een gelijkmatige verdeling van de verf op het doek en voorkomen strepen en vegen. De ronde penselen zijn perfect voor het aanbrengen van details en fijne lijnen, terwijl de brede kwasten ideaal zijn voor grotere vlakken en het creëren van textuur.

Deze set penselen en kwasten is geschikt voor een breed scala aan verfsoorten, waaronder acryl, olie en aquarelverf. Of je nu een professionele schilder bent of een beginnende kunstenaar, deze set biedt alles wat je nodig hebt om je creativiteit te uiten.

Kortom, onze kaart met 6 mooie kwaliteit, zachte ronde penselen en zachte brede kwasten is een must-have voor elke kunstenaar. Met een breed scala aan maten en toepassingen biedt deze set alles wat je nodig hebt om jouw schilderprojecten naar een hoger niveau te tillen. Bestel deze set vandaag nog en ervaar het verschil van hoogwaardige penselen en kwasten!

Afmeting kaart: 25 x 11 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
25 x 11 cm
Materiaal
Hout
Kleur
Zwart
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8719987560392
27 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst