• -10%
Tattoo Paard
Tattoo Paard

Tattoo Paard

2623 op voorraad
LG-Imports
LG8485
€ 0,23 € 0,25 -10%

  • Bekijk meer van Paarden thema
  • Vandaag voor 16.30 besteld, maandag in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je dol op paarden en wil je jezelf en je vriendjes en vriendinnetjes versieren met iets speciaals? Dan zijn onze vrolijke paard tattoo's de perfecte keuze! Met deze kleurrijke en leuke tattoo's kun je je huid snel en gemakkelijk opfleuren met afbeeldingen van prachtige paarden.

Onze paard tattoo's zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat speciaal is ontworpen om langdurig op je huid te blijven zitten. Je kunt er dag en nacht van genieten zonder je zorgen te maken over vroegtijdige vervaging. Deze tattoo's zijn perfect voor verjaardagsfeestjes, schooluitjes, themafeestjes of gewoon om jezelf te verwennen met een vleugje paardenliefde.

Het aanbrengen van onze paard tattoo's is een fluitje van een cent. Het enige wat je nodig hebt, is een beetje water en een spons. Plaats de tattoo eenvoudigweg op je huid, maak de achterkant nat met water en druk de tattoo stevig aan. Laat hem vervolgens even drogen en voilà! Binnen enkele minuten heb je een prachtige paardentattoo die er levensecht uitziet.

Onze paard tattoo's zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen, van paarden, hoefijzers tot schattige pony's. Je kunt ze overal op je lichaam aanbrengen, zoals je arm, been, rug of zelfs op je gezicht. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer je eigen unieke paardenlook.

Dus waar wacht je nog op? Versier jezelf en je vriendjes en vriendinnetjes met deze vrolijke paard tattoo's en breng wat kleur en vreugde in je leven. Bestel vandaag nog en geniet van de magie van paarden op een speelse en trendy manier!

Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje met als thema het paard, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu.
Natuurlijk zijn ze er ook om er gewoon thuis of bij vriendjes mee te spelen.

Prijs is per stuk en verschillende uitvoeringen worden door elkaar geleverd.

Afmeting: tattoo 4 x 4cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 4 jaar
Afmetingen
Tattoo 4 x 4cm
Materiaal
Papier
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Paarden
EAN code:
5413247084859
2623 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst