Tekenpapier op Rol
Tekenpapier op Rol
Tekenpapier op Rol
Tekenpapier op Rol
Tekenpapier op Rol
Tekenpapier op Rol

Tekenpapier op Rol

53 op voorraad
Base Toys
BK2626
€ 3,95

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Deze kleurplaat met ridder thema op rol is perfect voor kinderen die dol zijn op kleuren en zich willen onderdompelen in een fantasiewereld vol avontuur. De kleurplaat is maar liefst vier meter lang en bevat talloze details die kinderen kunnen inkleuren en ontdekken. De kleurplaat is gemaakt van stevig papier, waardoor het bestand is tegen langdurig kleuren. Het papier is ook geschikt om met verschillende kleurmaterialen te gebruiken, zoals kleurpotloden, stiften of verf.

Deze kleurplaat is perfect voor kinderen die geïnteresseerd zijn in ridders en kastelen. Ze kunnen zich urenlang vermaken met het kleuren van de verschillende ridderfiguren, schilden, draken, en andere elementen op de kleurplaat. Ook is de kleurplaat handig om op te hangen, zodat kinderen in kleine groepen of zelfs samen met vriendjes en vriendinnetjes kunnen kleuren.

De ridder kleurplaat is geschikt voor kinderen van verschillende leeftijden en biedt een leuke manier om de fijne motoriek te ontwikkelen. Het inkleuren van de gedetailleerde afbeeldingen kan helpen om de concentratie en creativiteit te bevorderen, en kan ook een rustgevend effect hebben.

Al met al is deze kleurplaat met ridder thema op rol een fantastisch cadeau voor kinderen die houden van kleuren, fantasie en avontuur. Het is niet alleen leuk om te doen, maar ook educatief en stimulerend voor de ontwikkeling van het kind.

Afmeting: 31 x 5 x 5 cm.

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
verpakking: 31 x 5 x 5 cm
Materiaal
Papier
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Knutselen
EAN code:
8719987083853
53 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst