Foam Stickers Glitter Goud Alfabet
Foam Stickers Glitter Goud Alfabet

Foam Stickers Glitter Goud Alfabet

12 op voorraad
Base Toys
BK2268A
€ 1,75

Meer uit de serie

  • Bekijk meer van Alfabet
  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je op zoek naar een creatief en handig hulpmiddel om jouw projecten een persoonlijk tintje te geven? Dan is deze complete gouden Alfabet set Foam stickers iets voor jou! Deze set bevat alle letters van het alfabet, elk twee keer aanwezig, waardoor je elke gewenste tekst kunt samenstellen. Deze stickers zijn perfect om een ​​saaie kaart, schrift of zelfs een cadeauverpakking op te vrolijken.

De stickers zijn gemaakt van duurzaam foam materiaal, waardoor ze licht van gewicht zijn en gemakkelijk te verwerken. De gouden kleur zorgt ervoor dat de letters extra opvallen en een luxe uitstraling geven. Met deze set kun je de mooiste woorden en zinnen creëren, waardoor jouw projecten net dat beetje extra krijgen.

Deze set is geschikt voor creatieve projecten voor jong en oud. Of je nu scrapbooking, kaarten maken of een ander knutselproject in gedachten hebt, deze Alfabet set Foam stickers is een must-have. Bovendien zijn ze eenvoudig te gebruiken en aan te brengen op bijna elk oppervlak, zoals papier, hout, karton en nog veel meer.

Deze complete Alfabet set Foam stickers is verkrijgbaar voor een aantrekkelijke prijs en wordt geleverd in een handige verpakking. Bestel nu en ervaar hoe gemakkelijk en leuk het is om jouw eigen gepersonaliseerde projecten te maken met deze gouden Alfabet set Foam stickers.

Kinderen zijn dol op stickers! Jouw kinderen zullen zich nooit meer vervelen met de kinderstickers van Speelgoedfamilie. De stickers kunnen afzonderlijk worden gebruikt voor: Beloningen, schoolwerk, bullet tijdschriften, feestartikelen, crafts herinneringen, vakantiegeschenken en scrapbooking.

Afmeting verpakking: 18 x 17cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
verpakking: 18 x 17cm
Materiaal
Foam
Kleur
Goud
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Knutselen
EAN code:
8719987799730
12 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst