Foam Stickers Glitter Hartjes
Foam Stickers Glitter Hartjes

Foam Stickers Glitter Hartjes

17 op voorraad
Base Toys
BK2268C
€ 1,75

Meer uit de serie

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Op zoek naar een creatieve manier om je decoratieve projecten te verfraaien? Dan zijn deze Hart en Ster Set Foam Stickers de perfecte oplossing voor jou. Deze schattige stickers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn perfect voor een breed scala aan creatieve toepassingen. Of je nu je scrapbook wilt versieren, je cadeaus wilt personaliseren, of je huis wilt decoreren voor Valentijnsdag, deze stickers zijn de perfecte keuze.

De Hart en Ster Set Foam Stickers zijn gemaakt van hoogwaardig schuim materiaal en zijn verkrijgbaar in een prachtige, mooie rode kleur. De kleur is levendig en stralend, wat ervoor zorgt dat je creaties opvallen en er echt uitspringen. Door hun zachte textuur zijn deze stickers ook gemakkelijk te gebruiken en toe te voegen aan verschillende oppervlakken. Daarnaast zijn ze duurzaam en gaan ze lang mee, zodat je er nog vele projecten mee kunt maken.

Met de verschillende maten in deze set kun je je creativiteit echt de vrije loop laten. Maak een mooie collage van de stickers in verschillende maten of gebruik ze afzonderlijk om een ​​eenvoudige, maar opvallende touch toe te voegen aan je ontwerp. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde professional, deze Hart en Ster Set Foam Stickers zijn een geweldige keuze voor al je decoratieve behoeften.

Kortom, als je op zoek bent naar een leuke en creatieve manier om je projecten te verfraaien, dan zijn deze Hart en Ster Set Foam Stickers een geweldige optie. Verkrijgbaar in diverse maten en in een mooie rode kleur, deze stickers zijn perfect voor alle creatieve toepassingen. Bestel ze vandaag nog en laat je creativiteit de vrije loop.

Kinderen zijn dol op stickers! Jouw kinderen zullen zich nooit meer vervelen met de kinderstickers van Speelgoedfamilie. De stickers kunnen afzonderlijk worden gebruikt voor: Beloningen, schoolwerk, bullet tijdschriften, feestartikelen, crafts herinneringen, vakantiegeschenken en scrapbooking.

Afmeting verpakking: 18 x 17cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
verpakking: 18 x 17cm
Materiaal
Foam
Kleur
Rood
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Knutselen
EAN code:
8719987799730
17 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst