Alfabet

Zoek je een leuke manier om je kind het alfabet te laten leren? Bekijk dan eens het Alfabet speelgoed van Speelgoedfamilie. Met dit speelgoed kunnen kinderen op een spelende manier kennis maken met alle letters van A tot en met Z.
Het alfabet speelgoed van Speelgoedfamilie bestaat onder andere uit alfabet stickers en houten letters. De alfabet stickers zijn leuk om op allerlei oppervlaktes te plakken, zoals op de deur of op een krijtbord. Zo kunnen kinderen op een visuele manier kennismaken met de letters. Daarnaast zijn de houten letters ook een leuke aanvulling op het alfabet speelgoed. Deze letters kunnen kinderen op allerlei manieren gebruiken, zoals om woordjes te maken of om te leren spellen. Ook zijn de houten letters een leuke toevoeging aan het speelgoed van je kind, omdat ze op een natuurlijke manier zijn gemaakt en duurzaam zijn.
Met het Alfabet speelgoed van Speelgoedfamilie kan je kind op een leuke en speelse manier kennis maken met het alfabet. Zo kan het alfabet leren op een manier die aansluit bij de leerstijl van je kind en kan het spelenderwijs de letters ontdekken. Zo wordt het leren van het alfabet voor je kind een leuke en leerzame ervaring.

Filteren op

Leeftijd
Kleur
Materiaal
Thema
Prijs
Merk
meer... minder
Filter
1-31 van 31 product(en)
Product toegevoegd aan verlanglijst