• -25%
Foam Sticker Figuren
Foam Sticker Figuren

Foam Sticker Figuren

40 op voorraad
Base Toys
BK2612
€ 1,46 € 1,95 -25%

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Met deze set van kleurrijke foamstickers haal je een leuke en veelzijdige knutselaccessoire in huis. De set bevat diverse (geometrische) figuren, waaronder hartjes, driehoeken, rondjes en vierkantjes, in allerlei vrolijke kleuren. Hierdoor kun je eindeloos variëren en mooie creaties maken, of het nu voor een knutselproject op school is, of gewoon thuis voor de lol.

Foamstickers zijn ook voor kinderen gemakkelijk te gebruiken. De stickers zijn gemaakt van zacht schuimrubber, wat ze makkelijk te hanteren maakt en minder kwetsbaar dan traditionele stickers. Bovendien hebben ze een zelfklevende achterkant, zodat je ze gemakkelijk op papier, karton, hout, en andere oppervlakken kunt plakken.

Of je nu op zoek bent naar leuke stickers voor het versieren van uitnodigingen, kaarten, notitieboekjes, of het pimpen van je agenda of laptop, deze foamstickers zijn altijd een goede keuze. Bovendien zijn ze geschikt voor jong en oud, en bieden ze urenlang knutselplezier.

De set wordt geleverd in een handig zakje en bevat een ruime hoeveelheid stickers, zodat je genoeg hebt voor meerdere knutselprojecten. De stickers zijn van hoge kwaliteit en blijven lang mooi, zodat je nog lang van je creaties kunt genieten. Bestel nu deze kleurrijke foamstickers en laat je creativiteit de vrije loop!

Kinderen zijn dol op stickers! Jouw kinderen zullen zich nooit meer vervelen met de kinderstickers van Speelgoedfamilie. De stickers kunnen afzonderlijk worden gebruikt voor: Beloningen, schoolwerk, bullet tijdschriften, feestartikelen, crafts herinneringen, vakantiegeschenken en scrapbooking.

Een geweldige cadeau voor kinderen en sticker-verzamelaars van alle leeftijden!

Inhoud: 18 gram, hartje 3,5 x 3cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
18 gram, hartje 3,5 x 3cm
Materiaal
Foam
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Knutselen
EAN code:
8720573305464
40 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst