• -10%
  • Pakket
Stempel Eenhoorn 60 Stuks
Stempel Eenhoorn 60 Stuks
Stempel Eenhoorn 60 Stuks
Stempel Eenhoorn 60 Stuks

Stempel Eenhoorn 60 Stuks

3 op voorraad
LG-Imports
LG6690-60
€ 15,25 € 16,95 -10%

Dit pakket bevat

  • Bekijk meer van Eenhoorn
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Organiseer je binnenkort een betoverend eenhoorn kinderfeestje en ben je op zoek naar leuke en creatieve activiteiten? Dan zijn deze 60 prachtige eenhoorn stempels inclusief inkt perfect voor jou! Elke stempel is gedetailleerd ontworpen met een schattige eenhoornafbeelding, waardoor ze de ideale toevoeging zijn aan je feestdecoraties en feestartikelen.

Met deze grote bundel van 60 stuks heb je voldoende stempels om alle kleine feestgangers te vermaken. Laat hun fantasie de vrije loop en laat ze hun eigen magische kunstwerken maken. Of het nu gaat om het versieren van uitnodigingen, het personaliseren van feesthoedjes of het maken van unieke bedankkaartjes, deze eenhoorn stempels zorgen voor een speelse en betoverende sfeer.

De stempels worden geleverd inclusief inkt, zodat je meteen aan de slag kunt. De inkt is veilig en gemakkelijk afwasbaar, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over vlekken op kleding of meubels. Dit maakt ze ook geschikt voor kinderen van alle leeftijden om van te genieten.

Naast het gebruik op het feestje zelf, zijn deze eenhoorn stempels ook geweldig als cadeautje of als prijs voor activiteiten en spelletjes tijdens het feest. Laat de kinderen hun eigen stempelkunst maken en beloon ze met een stempel om mee naar huis te nemen als aandenken aan het geweldige eenhoornfeest.

De prijs per stuk maakt deze bundel van 60 eenhoorn stempels zeer betaalbaar en waardevol. Je krijgt een ruime selectie van kleurrijke eenhoornontwerpen die zeker de verbeelding van de kinderen zullen prikkelen.

Dus maak je eenhoorn kinderfeestje compleet met deze betoverende eenhoorn stempels inclusief inkt. Bestel nu en laat de creativiteit en magie stromen op jouw feestje!

In ons assortiment vind je veel stempels in verschillende thema's en formaten. Van een Paw Patrol stempel tot houten stempels, maar ook complete sets met natuurlijk stempelkussen. Stempels zijn ook ideaal voor het versieren van tekeningen, kaarten en knutselwerkjes.

Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu. Natuurlijk zijn ze er ook om er gewoon thuis of bij vriendjes mee te spelen.

Afmeting artikel: diameter 2,5 x 3 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
diameter 2,5 x 3 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Eenhoorn
EAN code:
8740236588591
3 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst