• -10%
Sticker Sinterklaas
Sticker Sinterklaas
Sticker Sinterklaas
Sticker Sinterklaas

Sticker Sinterklaas

1952 op voorraad
LG-Imports
LG8561
€ 0,35 € 0,39 -10%

  • Bekijk meer van Sinterklaas feest
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak je Sinterklaasviering extra feestelijk en kleurrijk met ons Stickervel Sinterklaas! Dit stickervel is gevuld met prachtige afbeeldingen van de iconische Sinterklaas-elementen, waaronder Sinterklaas zelf, zijn stoomboot, zijn trouwe paard, vrolijke Pieten en zelfs cadeautjes. Deze stickers zijn de perfecte aanvulling op je Sinterklaascadeautjes, enveloppen, feestdecoratie en meer.

Wat maakt ons Stickervel Sinterklaas zo bijzonder:

Feestelijke Sinterklaasillustraties: Ons stickervel bevat een kleurrijke verzameling van Sinterklaas-gerelateerde afbeeldingen, die de traditionele Sinterklaassfeer prachtig weergeven. Van de goedheiligman Sinterklaas zelf tot zijn geliefde stoomboot en paard, deze stickers voegen een feestelijke toets toe aan je viering.

Diverse Toepassingsmogelijkheden: Of je nu Sinterklaascadeautjes inpakt en opvrolijkt, uitnodigingen en kaarten versiert, of je huis en feestlocatie decoreert, deze stickers zijn veelzijdig inzetbaar en voegen een speels element toe aan je festiviteiten.

Hoogwaardige Kwaliteit: Onze stickers zijn gedrukt op hoogwaardig materiaal met levendige kleuren, zodat ze er aantrekkelijk uitzien en goed blijven plakken op verschillende oppervlakken.

Educatief en Vermaak: Naast het versieren van cadeautjes en decoratie, kunnen deze stickers ook worden gebruikt om kinderen te vermaken en educatieve activiteiten te creëren, zoals het maken van Sinterklaasverhalen of het spelen van spelletjes.

Sfeerverhogend: Het gebruik van deze Sinterklaasstickers draagt bij aan het creëren van een gezellige en feestelijke sfeer tijdens de Sinterklaasviering, en ze worden zeker gewaardeerd door kinderen en volwassenen.

Voeg een speels en feestelijk tintje toe aan je Sinterklaasviering met ons Stickervel Sinterklaas. Of je nu cadeautjes inpakt, uitnodigingen verstuurt of gewoon wat extra plezier wilt toevoegen aan je festiviteiten, deze stickers zijn de perfecte keuze. Bestel vandaag nog en maak van je Sinterklaasfeest een kleurrijk en vrolijk evenement!

Let op: Prijs per stuk, verschillende uitvoeringen/kleuren worden door elkaar geleverd.

Afmeting: 10 x 11.5cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
10 x 11.5cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Sinterklaas en Piet
EAN code:
5413247085610
1952 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst