• -20%
Kleurboek Mandala 30 Pagina
Kleurboek Mandala 30 Pagina
Kleurboek Mandala 30 Pagina

Kleurboek Mandala 30 Pagina

79 op voorraad
Artist
BK2459
€ 2,36 € 2,95 -20%

  • Vandaag besteld, dinsdag in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben jij een fan van mandala's kleuren en op zoek naar een kleurboek dat je urenlang plezier biedt? Zoek dan niet verder! Dit kleurboek is perfect voor alle liefhebbers van mandala's kleuren en biedt maar liefst 30 verschillende kleurplaten om te verkennen.

Met dit kleurboek kun je je creativiteit de vrije loop laten en je eigen unieke kleurencombinaties creëren. Pak snel je favoriete kleurpotloden, fineliners of andere stiften erbij en ga aan de slag. Door de gedetailleerde ontwerpen kun je je concentratie en focus verbeteren, terwijl je tegelijkertijd ontspant en tot rust komt.

Deze kleurplaten zijn geschikt voor alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde kleurder, je zult zeker genieten van de mooie mandala's en de mogelijkheid om je eigen stijl en creativiteit te uiten.

Dit kleurboek is ook ideaal om cadeau te geven aan vrienden en familie die van kleuren houden. Het biedt niet alleen urenlang vermaak, maar kan ook helpen bij het verminderen van stress en angst.

Kortom, als je op zoek bent naar een geweldig kleurboek vol met prachtige mandala's, dan is dit kleurboek perfect voor jou! Bestel nu en beleef urenlang plezier aan het inkleuren van deze prachtige kleurplaten.

Leuk als uitdeelcadeautje bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu.
Natuurlijk zijn ze er ook om er gewoon thuis of bij vriendjes mee te kleuren.

Afmetingen: 22,5 x 22,5cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 6 jaar
Afmetingen
22,5 x 22,5cm
Materiaal
Papier
Kleur
Multi
EAN code:
8719987818110
79 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst