Lijmpatronen Transparant 12 Stuks
Lijmpatronen Transparant 12 Stuks

Lijmpatronen Transparant 12 Stuks

45 op voorraad
BK2244
€ 1,25

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Met deze transparante lijmpatronen van 0,7 mm dikte kan je gemakkelijk verschillende materialen aan elkaar verbinden. Of het nu gaat om hout, schuim, leer, stof, glas, plastic, karton of keramiek, met deze lijm kan je het allemaal. De lijmpatronen hebben een diameter van 0,7 mm en een lengte van 10 cm, zodat je voldoende lijm hebt voor meerdere projecten.

Het grote voordeel van deze transparante lijmpatronen is dat ze bijna onzichtbaar zijn als ze droog zijn. Hierdoor blijft het uiterlijk van het object behouden en wordt de lijm niet storend zichtbaar. De lijm heeft een sterke hechting en is bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Hierdoor kan je het gebruiken voor verschillende doeleinden, zowel binnen als buiten.

Deze lijmpatronen zijn geschikt voor gebruik in een lijmpistool en zijn gemakkelijk te plaatsen. Door de hoge kwaliteit en sterke hechting kan je erop vertrouwen dat je creaties langdurig in elkaar blijven zitten. Het gebruik van deze lijmpatronen is perfect voor allerlei doe-het-zelfprojecten, kunst- en ambachtelijke projecten en zelfs voor industriële toepassingen.

De set wordt geleverd met 10 lijmpatronen van 10 x 0,7 cm en is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en betrouwbare lijm die vrijwel onzichtbaar is en geschikt is voor verschillende materialen.

Afmetingen: patroon 10 x 0,7cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 6 jaar
Afmetingen
patroon 10 x 0,7cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Blanco
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Knutselen
EAN code:
8719202412802
45 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst