Kralenset Eenhoorn
Kralenset Eenhoorn

Kralenset Eenhoorn

10 op voorraad
Base Toys
BK2620B
€ 3,25

Meer uit de serie

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Deze schattige kralenset in een eenhoorn doosje is het perfecte cadeau voor creatieve kinderen. Het bevat alles wat je nodig hebt om je eigen unieke sieraden te maken, zoals armbanden en kettingen, met een selectie van kleurrijke kralen in verschillende vormen en maten. Het doosje in de vorm van een eenhoorn voegt een extra element van magie en plezier toe aan het cadeau, wat het perfect maakt voor kinderen die dol zijn op deze mythische wezens.

Laat je kinderen hun verbeelding en creativiteit de vrije loop laten met deze leuke kralenset. Het is een geweldige manier om hand-oog coördinatie en fijne motorische vaardigheden te ontwikkelen, terwijl ze tegelijkertijd hun eigen unieke sieraden kunnen maken. Het is ook een geweldige activiteit om samen met vrienden te doen, waarbij ze hun ontwerpen kunnen delen en elkaar kunnen inspireren.

Deze kralenset is gemaakt van hoogwaardige materialen en is veilig voor kinderen om mee te spelen. Het is een duurzaam cadeau dat lang meegaat en vele uren speelplezier biedt. Bovendien stimuleert het de creativiteit van kinderen en helpt het hen hun eigen stijl en persoonlijkheid uit te drukken door middel van sieraden.

Kortom, deze leuke kralenset in een eenhoorn doosje is een geweldig cadeau voor kinderen die van knutselen en creativiteit houden. Het zal hen urenlang speelplezier bieden en hun creatieve vaardigheden helpen ontwikkelen.

Afmetingen: verpakking 16 x 9,5 x 2,5cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 5 jaar
Afmetingen
verpakking 16 x 9,5 x 2,5cm
Materiaal
Polypropyleen
Kleur
Multi
Doelgroep
Meisjes
Thema
Eenhoorn
EAN code:
8720573343725
10 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst