Inkleurbare Placemats Unicorns En...
Inkleurbare Placemats Unicorns En...
Inkleurbare Placemats Unicorns En Rainbows 6st.

Inkleurbare Placemats Unicorns En Rainbows 6st.

Niet op voorraad
Folat
FL68337
€ 3,75

Meer uit de serie


  • Bekijk meer van Eenhoorn
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Breng kleur en vreugde aan tafel met deze inkleurbare placemats met het thema unicorns en rainbows! Deze unieke placemats bieden niet alleen een leuke en creatieve activiteit voor kinderen, maar voegen ook een speels en betoverend element toe aan elke maaltijd. Laat de verbeelding van je kleintjes de vrije loop terwijl ze deze placemats inkleuren en personaliseren.

Elke verpakking bevat 6 inkleurbare unicorn placemats, met een grootte van ongeveer 40 x 30 centimeter. Gemaakt van hoogwaardig papier, bieden deze placemats een stevige en duurzame ondergrond voor je kleintjes om op te kleuren. De afbeeldingen van unicorns en rainbows zijn lieflijk en aantrekkelijk, waardoor kinderen direct geïnspireerd worden om hun artistieke vaardigheden te tonen.

De inkleurbare placemats zijn niet alleen een geweldige manier om kinderen bezig te houden, maar ook een praktische oplossing voor het beschermen van je tafel. Kinderen kunnen naar hartenlust kleuren, knoeien en experimenteren, terwijl je tafel schoon en beschermd blijft. Na de maaltijd kunnen de placemats gemakkelijk worden weggegooid, waardoor opruimen een fluitje van een cent is.

Deze placemats zijn ideaal voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagsfeestjes, speeldata, vakantiebijeenkomsten en meer. Ze kunnen ook worden gebruikt als creatieve activiteit tijdens knutselmiddagen of regenachtige dagen thuis. De inkleurbare placemats stimuleren de verbeelding en creativiteit van kinderen, terwijl ze tegelijkertijd een leuke en gezellige sfeer creëren aan de eettafel.

Kortom, voeg een dosis kleur en plezier toe aan je maaltijden met deze inkleurbare placemats met het thema unicorns en rainbows. Met hun hoogwaardige papier, handige afmetingen en betoverende ontwerp zijn ze een geweldige keuze voor creatieve en speelse kinderactiviteiten. Bestel vandaag nog jouw verpakking met 6 unicorn placemats en geef je kinderen een kleurrijke en magische eetervaring!

Afmeting: 40 x 30 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
40 x 30 cm
Materiaal
Papier
Kleur
Wit
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Eenhoorn
EAN code:
8714572683371

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst