Kralenset Eenhoorn Met Strikje
Kralenset Eenhoorn Met Strikje

Kralenset Eenhoorn Met Strikje

19 op voorraad
Base Toys
BK2620A
€ 3,25

Meer uit de serie

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Voor kinderen die dol zijn op eenhoorns is er nu een prachtige kralenset verpakt in een schattig eenhoorn doosje. Met deze set kunnen kinderen hun eigen sieraden maken, zoals armbanden en kettingen, met de mooie kleuren en vormen van de kralen. Het is een geweldige manier om hun creativiteit de vrije loop te laten en ze kunnen hun zelfgemaakte sieraden met trots dragen.

De kralenset bevat een ruime keuze aan verschillende kralen in mooie kleuren en vormen, waardoor kinderen oneindig veel mogelijkheden hebben om unieke sieraden te creëren. Bovendien is het materiaal van de kralen veilig voor kinderen en van hoge kwaliteit.

Het eenhoorn doosje waarin de kralenset verpakt zit, is een extra leuk element voor kinderen. Het zorgt voor extra plezier en opwinding bij het ontvangen van het cadeau. Kinderen kunnen het doosje ook bewaren om hun sieraden veilig op te bergen.

Deze prachtige kralenset is niet alleen leuk om mee te spelen, maar het stimuleert ook de creativiteit, hand-oogcoördinatie en fijne motoriek van kinderen. Bovendien kunnen ze trots zijn op het eindresultaat en hun zelfgemaakte sieraden aan iedereen laten zien.

Kortom, deze kralenset in een eenhoorn doosje is een perfect cadeau voor kinderen die dol zijn op eenhoorns en creatief bezig willen zijn. Met een ruime keuze aan kralen kunnen ze hun eigen sieraden maken en hun creativiteit de vrije loop laten. Het veilige en hoogwaardige materiaal van de kralen zorgt voor langdurig speelplezier en het schattige eenhoorn doosje maakt het cadeau nog specialer.

Afmetingen: verpakking 15 x 10 x 2cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 5 jaar
Afmetingen
verpakking 15 x 10 x 2cm
Materiaal
Polypropyleen
Kleur
Multi
Doelgroep
Meisjes
Thema
Eenhoorn
EAN code:
8720573343725
19 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst