Foam Vliegtuig Superhelden
Foam Vliegtuig Superhelden
Foam Vliegtuig Superhelden

Foam Vliegtuig Superhelden

695 op voorraad
Henbrandt
R01860
€ 0,55

  • Bekijk meer van Superhelden
  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je op zoek naar een leuk speeltje voor kinderen dat niet alleen voor veel plezier zorgt, maar ook hun verbeelding prikkelt? Dan is dit foam vliegtuigje met superhelden opdruk zeker iets voor jou! Met zijn opvallende ontwerp en hoge vliegprestaties zal dit vliegtuig kinderen urenlang vermaken.

Dit vliegtuigje is gemaakt van zacht foam materiaal, waardoor het veilig en duurzaam is. Het is gemakkelijk te gebruiken en te gooien, en kan op grote hoogte door de lucht vliegen. Bovendien wordt dit foam vliegtuigje geleverd met één van de vier verschillende superhelden opdrukken, wat het extra spannend maakt voor kinderen om te ontdekken welke van hun favoriete helden in de verpakking zit.

Het beste van alles is dat dit foam vliegtuigje niet alleen voor veel speelplezier zorgt, maar ook de verbeelding van kinderen prikkelt. Door met hun favoriete superhelden te spelen, kunnen ze zichzelf inleven in spannende verhalen en avonturen.

Kortom, dit foam vliegtuigje met superhelden opdruk is een geweldig speeltje voor kinderen om te genieten van urenlang vliegplezier en fantasierijk spel. Het is veilig, duurzaam en stimuleert de verbeelding van kinderen. Het is perfect voor binnen en buiten gebruik en kan zorgen voor urenlang vermaak. Bestel vandaag nog en verras je kinderen met dit unieke vliegtuigje!

Een leuk cadeau, bijvoorbeeld om uit te delen als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu.

Prijs per stuk, verschillende uitvoeringen worden door elkaar geleverd.

Afmeting: lengte 17cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte 17cm
Materiaal
Foam
Kleur
Door elkaar geleverd
EAN code:
5026619018606
695 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst