• -10%
  • Pakket
Metalen Jojo Ruimte
Metalen Jojo Ruimte
Metalen Jojo Ruimte
Metalen Jojo Ruimte
Metalen Jojo Ruimte Metalen Jojo Ruimte
Metalen Jojo Ruimte

Metalen Jojo Ruimte 24st.

5 op voorraad
LG-Imports
LG4344-24
€ 16,16 € 17,95 -10%

Dit pakket bevat


Meer uit de serie

  • Bekijk meer van Ruimtevaart
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Stap in de intergalactische wereld van de ruimte met onze hippe Ruimte Jojo's! Deze speciale jojo's zijn een absolute must-have voor ruimteliefhebbers van alle leeftijden. Met hun opvallende ontwerp en unieke thema brengen ze een buitenaardse twist aan het klassieke jojo-spel.

Onze Ruimte Jojo's zijn niet alleen leuk, maar ook gemaakt om lang mee te gaan. Ze zijn vervaardigd van duurzaam metaal, waardoor ze bestand zijn tegen de meest uitdagende trucs en stunts. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde jojo-meester, deze jojo's zijn ontworpen om jou eindeloos speelplezier te bieden.

Het spel is simpel: plaats het koord om je vinger, laat de jojo naar beneden vallen en rol hem weer soepel op. Het is een uitdaging om de perfecte timing en techniek te vinden om indrukwekkende trucs uit te voeren. Hoe lang kun jij de jojo aan het draaien houden? Test je vaardigheden, daag je vrienden uit en ontdek wie de ultieme jojo-meester wordt.

Met deze bundel van 24 stuks heb je genoeg Ruimte Jojo's om te delen, cadeau te doen of gewoon voor jezelf te houden. Ze zijn perfect voor feestjes, evenementen, cadeautjes of om gewoon thuis te spelen. Bovendien kunnen ze een geweldige toevoeging zijn aan een ruimte-themafeest of als traktatie voor ruimtefans.

Stap in de wereld van de sterren, planeten en buitenaardse avonturen met onze Ruimte Jojo's. De kleurrijke ontwerpen en ruimte-thema's voegen een vleugje magie en mysterie toe aan het spel. Verken het universum terwijl je speelt en laat je fantasie de vrije loop.

Wacht niet langer en bestel vandaag nog deze fantastische Ruimte Jojo's. Ontdek de sensatie van het spelen met een klassiek speelgoed dat nooit uit de mode raakt. Breng een vleugje kosmische energie in je leven en geniet van urenlang speelplezier met onze hoogwaardige Ruimte Jojo's.

Afmetingen: diameter 5,5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
diameter 5 cm
Materiaal
Metaal
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Ruimtevaart
EAN code:
5413247143440
5 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst