• -10%
  • Pakket
Metalen Jojo Lachgezicht 24st.
Metalen Jojo Lachgezicht 24st.

Metalen Jojo Lachgezicht 24st.

11 op voorraad
LG-Imports
LG4345-24
€ 16,16 € 17,95 -10%

Dit pakket bevat


Meer uit de serie

  • Bekijk meer van Lachgezicht
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ontdek het ultieme speelplezier met onze hippe Jojo's met lachgezicht! Deze bundel van 24 Jojo's is perfect voor jong en oud en garandeert eindeloos vermaak en opwinding.

Onze Jojo's zijn gemaakt van duurzaam metaal, wat zorgt voor een stevige constructie en een soepele speelervaring. Met hun hippe design en vrolijke lachgezichten zijn ze een ware blikvanger. Laat je verrassen door de kleurrijke uitvoeringen en beleef keer op keer plezier met deze klassieke speelgoedfavoriet.

De bediening van de Jojo is eenvoudig en uitdagend tegelijk. Plaats het koord om je vinger, laat de Jojo naar beneden vallen en laat hem weer moeiteloos omhoog komen door het koord op te rollen. Test je vaardigheden en zie hoelang jij het volhoudt voordat de Jojo weer terug naar boven komt. Verbeter je techniek, oefen trucs en laat zien wat je in huis hebt!

Deze bundel van 24 Jojo's is ideaal voor feestjes, evenementen of gewoon om uit te delen aan vrienden en familie. Ze zijn ook perfect als cadeautje of verrassing in traktatiezakjes. Met de Jojo's kunnen kinderen en volwassenen zich eindeloos vermaken, zowel binnen als buiten.

Laat je fantasie de vrije loop en verbaas jezelf en anderen met indrukwekkende Jojo-trucs. Verbeter je hand-oogcoördinatie, concentratie en behendigheid terwijl je geniet van het plezierige spel. Bovendien zijn de Jojo's draagbaar en gemakkelijk mee te nemen, zodat je altijd en overal kunt spelen.

Bestel vandaag nog deze bundel van 24 hippe Jojo's met lachgezicht en laat het speelplezier beginnen. Geniet van de klassieke charme en urenlang vermaak met dit tijdloze speelgoed. Of je nu een jojo-expert bent of net begint met oefenen, deze Jojo's zullen je zeker verrassen en uitdagen. Mis deze kans niet om jezelf of anderen te trakteren op deze geweldige speelervaring!

Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje met als thema Lachgezicht, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu.
Natuurlijk zijn ze er ook om er gewoon thuis of bij vriendjes mee te spelen.

Afmeting: diameter 5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
Ø 5 cm
Materiaal
Metaal
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Lachgezicht
EAN code:
5413247143457
11 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst