• -10%
Metalen Jojo Gamer
Metalen Jojo Gamer

Metalen Jojo Gamer

Niet op voorraad
LG-Imports
LG4442
€ 0,77 € 0,85 -10%


  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Wil jij eindeloos speelplezier beleven en je innerlijke gamer laten stralen? Dan is onze Metalen Jojo Gamer precies wat je nodig hebt! Deze hippe jojo is voorzien van een coole gamer afbeelding en is gemaakt van duurzaam metaal.

Met onze jojo's kun je urenlang speelplezier beleven. Doe het koord om je vinger, laat de jojo naar beneden vallen en rol hem vervolgens weer soepel terug op. Test je vaardigheden en zie hoelang jij de jojo in beweging kunt houden. Het is een geweldige manier om je concentratie, coördinatie en reactievermogen te verbeteren.

De Metalen Jojo Gamer is niet alleen leuk om zelf mee te spelen, maar ook perfect als uitdeelcadeautje bij verschillende gelegenheden. Denk aan een kinderfeestje met een gamer thema, kinderopvang, BSO of zelfs als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu. De jojo's zijn ook ideaal om thuis te gebruiken of om mee te nemen naar vriendjes en vriendinnetjes.

De prijs van de Metalen Jojo Gamer is per stuk en de verschillende uitvoeringen worden door elkaar geleverd. Dit betekent dat elke bestelling een verrassingselement heeft en je kunt genieten van verschillende gamer afbeeldingen op de jojo's. Zo wordt elke speelsessie uniek en spannend.

Onze jojo's zijn van hoge kwaliteit en gemaakt van stevig metaal, waardoor ze lang meegaan en tegen een stootje kunnen. Ze zijn ontworpen om soepel te draaien en gemakkelijk op te rollen, waardoor je moeiteloos trucs en moves kunt uitvoeren.

Haal de Metalen Jojo Gamer in huis en beleef urenlang speelplezier! Verbeter je vaardigheden, laat je innerlijke gamer los en geniet van de coole gamer afbeeldingen op de jojo's. Bestel vandaag nog en ontdek welke uitvoeringen je zult ontvangen!

Afmeting: diameter 5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
diameter 5 cm
Materiaal
Metaal
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247044426

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst