• -10%
Stickervel Paard
Stickervel Paard

Stickervel Paard

408 op voorraad
LG-Imports
LG8555
€ 0,23 € 0,25 -10%

  • Bekijk meer van Paarden thema
  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een manier om je werkje op te vrolijken en een persoonlijke touch te geven? Dan zijn de paarden stickers de perfecte oplossing voor jou! Met deze stickers geef je je werkje in een handomdraai een leuke uitstraling.

De set bestaat uit een velletje met daarop 12 verschillende stickers. Elke sticker is voorzien van een prachtige afbeelding van een paard. Of je nu fan bent van wilde paarden of juist van mooie dressuurpaarden, deze set heeft voor ieder wat wils.

De stickers zijn niet alleen leuk om te gebruiken voor schoolwerkjes, maar ook om bijvoorbeeld je agenda of notitieboekje op te fleuren. Ook kun je de stickers gebruiken om cadeautjes of kaarten mee te versieren. Zo maak je het geheel nog persoonlijker en origineler.

De paarden stickers zijn van goede kwaliteit en makkelijk te gebruiken. Door de zelfklevende achterkant kun je de stickers gemakkelijk opplakken waar je maar wilt. En als je een foutje maakt, kun je de sticker ook weer eenvoudig verwijderen en op een andere plek plakken.

Dus, wil jij jouw werkjes of persoonlijke spullen een leuke uitstraling geven? Bestel dan snel de paarden stickers en geniet van de mooie afbeeldingen van deze majestueuze dieren. Met deze set kun je eindeloos variëren en je creativiteit de vrije loop laten.

Kinderen zijn dol op stickers! Jouw kinderen zullen zich nooit meer vervelen met de kinderstickers van Speelgoedfamilie. De stickers kunnen afzonderlijk worden gebruikt voor: Beloningen, schoolwerk, bullet tijdschriften, feestartikelen, crafts herinneringen, vakantiegeschenken en scrapbooking.

Een geweldige cadeau voor kinderen en sticker-verzamelaars van alle leeftijden!

Prijs per stickervel.

Afmeting: 11,5 x 10cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
11,5 x 10cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Paarden
EAN code:
5413247085559
408 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst