• -10%
  • Pakket
Tapbal Piraten 12cm  48st.
Tapbal Piraten 12cm  48st.

Tapbal Piraten 12cm 48st.

13 op voorraad
LG-Imports
LG5102-48
€ 19,76 € 21,95 -10%

Dit pakket bevat


Meer uit de serie

  • Bekijk meer van Piraten
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ahoy daar, stoere piraat! Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende manier om jouw oog-handcoördinatie te verbeteren? Ontdek dan onze Tapbal Piraten, nu verkrijgbaar in een voordelige grote bundel van 48 stuks!

Dit fantastische stuiterballetje met batje is precies wat je nodig hebt voor eindeloos speelplezier. Houd het balletje zo lang mogelijk in de lucht door het behendig te stuiteren met het batje. Dit simpele maar verslavende spelletje is niet alleen ontzettend leuk, maar helpt ook bij het ontwikkelen van jouw motorische vaardigheden.

Daag je vrienden en vriendinnen uit voor spannende wedstrijdjes en ontdek wie het balletje het langst hoog kan houden. Of geniet gewoon in je eentje van het spel en verbeter je eigen persoonlijke record. Dankzij het elastieken koord blijft het stuiterballetje stevig vastzitten aan het batje, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je het kwijtraakt.

Niet alleen is dit spelletje super leuk om te spelen, maar het is ook gemakkelijk mee te nemen. Stop het batje en het stuiterballetje in je tas en speel waar en wanneer je maar wilt, of je nu in het park, op het strand of in je eigen achtertuin bent.

Ben jij klaar om op een uitdagende en plezierige manier jouw oog-handcoördinatie te trainen? Wacht dan niet langer en bestel nu dit stuiterballetje met batje, de ultieme toevoeging aan jouw speelcollectie! Perfect als uitdeelcadeautje, voor kinderfeestjes met als thema Piraat, op de kinderopvang, BSO of gewoon voor eindeloos speelplezier thuis of bij vriendjes

Meer Piraten producten vind je hier.

Afmeting: lengte batje 12cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte batje 12cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Piraat
EAN code:
5413247151025
13 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst